Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
tak dnes ranní busem-tak 20 minut čekání u práce-žůžo prostě….
pak pečení/pečivo,kasa,vybalování
dotaz myslivce,co mě párkrát potkal ze psama-Dobrý den,co pejsci?
já-noo,ta kníračka má špatný játra a štitku tak žere léky,chodíme na krev,a má granule z veteriny
myslivec-tak ji dejte pryč,nový pes vá vyjde levněji…
já-ehm-zajimavej názor,no nesouhlasím sváma…
Čajíku přeji pěkný výlet
Fifi-tak ještě jednou se vyspíte a jedte,že?-moc se na prcka těším-fotit a psát prosím…
Kuskus-ale tak co ty popisuješ,tak s takovejch věcí se ani moc pořádek nedá udělat,protože je každá jiná velikost,materiál a tak,klec,akvárko,kousek koberce,kousek lina,krabičky….
jako knížky srovnáš podle velikostí,druhů,žánrů,spisovatelů,oblečení-ramínka,komínky,
ale tohle?
to prostě nejde,když je každý pes jiná ves..
to nemyslím vůbec ve zlým-já mám ráda srovnaný knížky-podle žánru-o psech naučný,beletrie,pak psychologie,ezoterika,pak životopisy-pak podle spisovatelů,srovnaný oblečení-svetry,mikiny,trička…hrnky lícuju ouškama jedním směrem…
no ale 2 věci u nás furt vypadají jak bordel-skřínka-kde jsou různý věci-dekorace,svíčky,izolepa,provázek,stužky-no a furt to tam vypadá jako bordel-prostože každá věc jiná velikost,materiál..
vodítka s obojky mám na věšáku venku pověšený,seřazený,hřebeny,kartáče,nůžky mám v takové plastové krabičce něco jako odkapávač na příbory,několik přihrádek to má,no ale hračky v košíku venku vypadají fzrt naházeně-protože různě dlouhý přetahovadla,míčky,činka,kroužek,plyšáčci různí…-tak to furt vypadá jak naházený cikcak…
a jinak-třeba tam máš některý věci zbytečně…ale zase fakt se může něco z toho hodit,já všechno vyhazuju,a pak třeba krabičky se hodí,bublinkový folie na zabalení taky….