Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

cernej caj

Kuskus
    ja jak ziju ve 13m2 + kuchyn a koupelna, tak me se tohle stat nemuze 😀 ale zas muzu umrit zavalena v posteli :D:D

fifi, kachna
    dik, sem malem umrela smichy 😀 ja LETOS nekecam umyla svoje okno po asi 3 letech a na to vedle sem se chystala, no ale… sem pak mela ty atb tak sem nechtela v listopadu trcet v otevrenym a navic sem nemela na to ani silu :D…

Kimi
    tak su zvedava, co kontrola

jinak na berle se prodavaji nejaky bodce s hrotama https://www.zdravotnickepotreby-eshop.cz/category/prislusenstvi/protiskluzove-nastavce/30
    treba na led prave

ja jam mela antibiotika, tak sem psala kamaradovi, ze rusim sobotni vylet do akvapartku at si ho uziji ve dvou a on psal, ze ho boli bricho a pujde k dr.. uz lezi 14 dni v nemocnici, aktualne na metabolicke jipce a premysli se, jestli mu jen vezmou 12cm tlustyho streva, nebo mu vezmou i tenky a uz nebude mit zadny streva. crohnova choroba, o ktere vi asi tak presne 14 dni, kdyz ho zacalo poprve bolet bricho. pred par lety ho nejak bolelo ale to byl na sonu a tak a byl to nejakej gastro ulet, kdy mel vysledek uplne paradni… takze to ani neni, ze by se to udelalo za jeho zivot, ale treba za posledni 2 roky… tak ten se mozna na vanoce domu taky nedostane, ale kdyz bude dobre jist, tak ho na vanoce pusti. ma vyzivu hadickou az do zaludku, neni schopen pres zuzeny strevo prijimat vubec zadnou potravu, tak by dostal stojan s lahvema a hadicema ale mohl by byt doma… jeho rodice ale pak nemuzou za jeho segrou a detma… tak sem mu nabidla, ze kdyz ho pusti domu, ze 25. za nim prijedu ho „hlidat a bavit“, at rodice muzou k segre, tak doufam, ze ho pusti. aktualne to ale dobre nevypada…

a doma pes a 4 kocky, takze to je kombo, kdy nechces nechat typka s vyvodem z krku a do nosu s 10 hadickama napospas kockam…