Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Fifi, ráda bych si pořídila kočičku na jaře. Uvidím jak na tom budu zdravotně. Tuhle jsem přepínala kanály v TV a náhodou narazila na nějakou slovenskou stanici – samá videa s koťaty. Když se mi moc stýská tak pokukám. 🙂
Kimi, vím, že máš kolem sebe prima lidi a úžasného synátora, jen jsem chtěla vědět, jestli už spíš celou noc a nemusíš užívat prášky od bolesti. Možná by bylo fajn, koupit si do postele takovou tu obrovskou zakroucenou plyšovou věc (hračku?), podložíš si s ní bolavé koleno, nebo ruku, omotáš kolem sebe a zároveň použiješ i jako polštář. Já už to zvažovala, kolikrát mě bolí haxny tak, že nevím, jak si lehnout. Nejen kolena, i kyčle o sobě dávají sakra vědět když spím na boku. Tak bych se ze všech stran vypolstrovala. 🙂
Dneska jsem šmajdala do lékárny, mám to dost daleko a všade hromady sněhu, chodníky neuklizené, přimrzlá solná břečka, fakt o hubu. U vás to bude nemlich to samé. Raději nechodit ven když nemusíš.
Na hlavním tahu byl sníh rozhrnutý, ale mrzlo a strašně mi klouzala po tom náledí berle. Několikrát jsem málem letěla na držku a jak jsem se snažila předejít pádu, vše zachraňovala kolena a teď bolí jako sfiňa.
Musím vymyslet nějaký forichtung a berli si podlepit. Jenže čím? Nebo na ni nastříkat tekuté řetězy, ale s těmi nemám zkušenost. 🙂