Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Kuskus

MirkaD
    V hadrách mám vzorné voňavé komínky, ale vestavěná skříň v kumbále – to je nějakých krabic a krabiček od elektra a k tydlevízi a od různých přístrojů a od bot a hafo bublinkových folií a balícího papíru a tahle lišta se může hodit, tenhle kousek nového koberce a lina schovat, kdyby bylo třa něco opravit, příslušenství k pračce schovávám úplně na hovno, bo stejně odejde dříve, než bude potřeba náhradních dílů, vánoční výzdoba a krabice šišek a žaludů a plno kočičích propriet (byť fakt každej rok před svátkama některou z nich poctivě vynesu ke kontejneru a rozloučím se. Než dojdu dom a do mezipatra, kde je na kontejner vidět, už je to rozebrané. Retro televizní stoleček, zachovalé modré martensky – pro mé šmatlavé nohy už příliš těžké, role molitanu, co ve skříni několik let jen zavazela a počítám, že molitan budu nutně potřebovat teprve teď, až jsem ho vyhodila. V horním fochu kufry, cestovní kabely, kabelky, pod nima 80ti litrové akvárko, kolotoč a domeček pro křečky, ptačí klec jsem vyvalila už loni, větrák, vysavač, sušák na prádlo. Barvy laky férměže, kbelíky, lavórek, čistící a prací potřeby ve druhé skříňce – no píčovin plno. A to každou vzít do ruky otřít od prachu a uložit zpátky do umyté skříně. To aby se Ježíšek narodil do čistého. 🙂