Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak dnes ranní-pečení+pečivo-trochu mě pomohla kolegyně co dělala mražený-vyndávala z pece a dávala do pece,tak jsem nemusela kátat tam a zpět od pečiva-pak hlavní kasa-a frontýýýýý,fronty,furt fronty-mělo to tu výhodu,že jsem byla paradoxně vlastně v klidu,protože tím jak jeli furt nepřetržitě 4 kasy tak mě odpadlo rozhodování a stres co je na hlavní kase-mám otevřít další kasu nebo ne?mají malinký nákupy-tak to zvládnem asi,no mají velký to asi musím zavolat další-a častop z toho vylezlou výčitky-proč nevoláš dříc?je tam fronta! a nebo taky mega často-to mě sem jako voláš kvůli dvoum lidem??a vytočená kolegyně-kolega..
    hlavně když u kas fronta,já zavolám další kasu a ty lidi tak 2-3 se rozmyslí,od kasy odejdou zpět do obchodu že si ještě vzpoměly,že něco…
    no a tak tohle dnes díky šíleným frontám celkem dpadlo,pak vybalit,vypadnout o 45 minut pozděj..
    jela jsem zpět busem máti..
    a nevypadá to teda moc růžově….:-(
    no doma Martin uklohnil knedlu s vajíčkem,já šla na větší vycházku ze psama-po dědině-kolem knihovny,rybníčku-u rybníčku jsem dala několikrát chůzi u nohy a přivolání at se trochu proběhnou a šla jsem chrnět…

Fifi-já to s tím vzhledm myslela tak,že je obdivuhodný,jak je mocinky moc podobnej prhům,že ses bezva trefila-u voříška umění
    jinak k vybírání podle vzhledu-můj první pes Kimeček byl kříženec knírače maleho-papřáka-matka čistokrevná-jako vypadala přesně jak knírač-otec nevíme kdo-někdo prostě-takže Kim byl takový větší pepřák se zakrouceným ocáskem a špičatýma ouškama tvrdou ostrou povahou knírače..
    a další Gero pepřák knírač,a další pepřák Dafča :-),
    PetiK-přeju at ti neupadne ruka při podpisování a těším se:-)

Milo,Maya-já každej rok na Vánoce-vytáhnu papírový betlémy-mám 2-jedn mám xxx let,na štědrý den nazdobím větve,vytáhnu dekoraci stromek z krouceného papíru,na záclony čepičky,banky na záclony s kníračem a jorkšírem,a vánoční kreslený pohledy,ted jsem teda dala na záclonu ty čepičky,na poličku nad sedačku pidi betlém,banky na záclonu s pejskama,další betlém+stromek+větve dám na Štědrý den-a to bude všechno-+nějak vystavím pohledy,to nevím kam a jak-možná je nalepím na velký papír a pověsím do druhého okna v kuchyni…kdde mám hvězdu od kolegyně..
    adventní věnce ani jiné nedělám-proože fakt nejsou kde dát
    vánočku nepeču,cukroví nepeču-to máme objednaný
    hlavně aby pustily na svátky dom otce!!!!