Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Fifi-nádhernej fešá!těším se na jméno:-)-ehm su zvědavá,jestli bude psovský,nebo ftipný jako Růženka:-))
pro mě je třeba vymýšlení jmen dřina,protože jak už jsem několikrát psala-mě se líbí jména na velký psy,a mám malý psi….a volat na malýho psa-Bojare,Kazane…tak nevím no…:-)
Dafi děkuje za přání-na novej rok máme hned kontrolu,na játra a za 3 měsíce štítku…
u otce se uvidí….-rodina Martina to vidí pozitivně…my ze švagrovou,tím co jsme o tom četli,+já mám kamarádku zdr.sestru,a švagrová mají letitou známou sestru přímo tam,tak my to růžově nevidíme….-no lepší je nečíst,nemít známý doktory,a pohoda klídeček….
-ted jsem o půl 9 stříhala velkou červenou mašli na na menší mašličky na krk oslíkům,a medvídkovi do postýlky-at mají sváteční ohoz-evidentně se někdy chovám na svůj věk:-))
Asteris-děkuju za přání-ehm zdraví-včera jsem v prázdné čekárně cvičila záda-krční páteř v sedě a ve stoje nějaký protahovačky,v leže jsem to nezkoušela,dost jsem tam našlapala:-)
dnes jsem cvičila na záda-takže se snažím..i jím vytamíny,chodím na vycházky..
piju bylinný čaje-bože některý jsou mega hnusný
ještě kdybych si tak všcko moc nebrala-ale to už jsem vzdala-táhne mě na 50-to už se člověk moc nezmění-jako mám větší trpělivost,a rozhodí mě mín věcí,ale když se ke mě chová někdo nespravedlivě,hnusně a neprávem-vylívá si zlost a tak-tak to mě hoodně vadí….
Čajíku-já nevím,jestli ta mikina je teplá…jak jsem v ní ráno šla,tak jsem šla rychle,at psi běží furt a v hlubším sněhu…takže mě bylo teplo…
no nějak moc teplá asi nebude…je taková hladká,ne hunatá….