Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak včera měla Dafi narozky-tak ráno vycházka kousek k lípě a zpt a cvičení před bránou na cestě,odpo i s Betty kousek k lípě a zpět,po cestě přivolní,házení hračky,pak jsem dala na zahradu Betty a šly jsme ase kousek k lípě a zpět-a hraní s hračkou s plyšáčkem,a večer za svitu mobilu na konec zahrady a zpět cvičení a aportíkování ve vjezdu-pár minutek,a dom,žádný česání!!!!!!!!,tím bych jí nemohla zkazit narozky….
    no dnes už nebyly narozjy,že…takže větší vycházka v připadlým a furt padajícím sněhu-ke křížku,kde ještě byl sníh nafoujaný-oba byly teple oblíklý-Dafi svetr+bundu,Žeryk bundu s kožíškem,ke křížku,kde naproti němu je schovaný krmelec,tak směr dolů do dědiny dvě vyjetý koleje od traktorumtak v tom jsme šli dolů,at mají delší vycházku a dědinou dom,v dědině to teda bylo o hubu,po straně slnice,a ted kdyby to nějakýmu autu poodjelo…,no ale došli jsme,mezi polama bílá tma a neviditelno,jakože fakt bílá tma a nad náma tak moc moc blízko hučelo letadlo,že jsem měla strach,že na nás spadne-beze srandy,to jsem za svůj život fakt nezažila,aby to letadlo hučelo tak blízko….asi prd vudělo…i Žeryk se otáčel narch co se děje….
    doma odkuličkovat kartáčem,pročesat zkrátit srst na tlapkách polštářcích,Dafině vystříhat srst v uších pořádně ju vyčesat trimovacíma hráběma,pak zachumlat do dek,a šly dělat hajííí
    a já aspon vyzkoušela tu novou mikinu-když je na turistiku a volný čas:-D,zametla jsem,vytřela jsem,venku trochu odhrábla sníh,pak jsem si ho hromadu donesla dom,zametla ho na koberci-něco jak se dřív koberce čistily ve sněhu,ale obrácenej postup,šup ze sněhem na koberec,dala jsem vařit špagety k Rjské,pak jsem si taky lehla-a zavolala švagrovámže se jejímu uži neozvala máti,co otec,tak jsme to hodinu rozebíraly,no nejen to,obě to bohužel nevidíme moc optimisticky,na rozdíl,odmáti a Martina,ti jsou v pohodě,že se zatím!!nic neví…no uvidíme….
    odpo si k nám dom došla Bettynka-nějak jí docvaklo,že když není doma otec,nebudou vycházky…tak jsme šli kousíček k lípě a dom,doma odstranit kuličky,dát svetřík-kvůli vyholenýmu krku,a už to bucá,já pověsím prádlo a čeká mě od zítra mazec….

su zvědavá na Fifi!!!!