Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
tak včera ráno vycházka ze 4 psama kus k lípě a dolů-bylo přenádherně-modrá obloha,třpytivý sníh…ale fotky nejsou,nelajzla jsem si sama focení-s hluchoněm Betty je to složitý….ale škoda no…,
doma jsem Bettynu s Maxem pořádně vyčesala a ostříhala jim srst mezi polštářkama tlapek a na nožkách,Bettyně ještě nna stehnech,pak jsem jí prostříhala/ostříhala splstnatělý u stehen….
no pak ždibec domácnost,v poledne vyhodit ven všechny 4+kočku,pak je narvat zase dom a výýýjimečně busem do práce,
tam za mnou Martin dotáhl chlebíčky,tak si každej vzal,+něco zůstalo na ranní
od kolegyně co mě dává vždy hooodně dárků jsem dostala pidi dřevěný ozdobičky na stromek-to je dobrý,dřevěný používám,peněženku na drobný na zip-taky špica,tak se hodí do psí bundy,protože do té co jsem si koupila na drobný,tak do té dávám mobil-má obdélníkovej tvar,takže to se šiklo,pidi betlémeček skleněný,tenký korálkový náramek,andílka a normální dámskou peněženku…..no moc toho zas nooooo,stačily by 2 věci z toho….
od další kolegyně jsem dostala velkou vánoční dekoraci-hvězdu-tak tu mám na okně a svíčku,no,a od kolegy 2 sušenky arašídový-takový podlouhlý krabičky,čokoláda,arašídy…
do sedmi jsem lítala kasa,vybalování,pak úklid,
Martin přijel v 9 a tak tak jsme dojely dom-nafoukanej vítr na silnici z pole u vodárky-je tam pole,silnice,pole-a když fučí tak se tam jet nedá,…
psy jsem pustila jen na dvůr a před vrata,Martin s něma odpo byl,
od Martina jsem kromě těch riflí za 200z PEPCA,a té kapuce,co jsem tam dělala podruhé z teh zezadu,takže už nepadá přes voči a je božíííí-zakrytej krk-je to kapuce ze stojáčkem,tím jak má 2 vrstvy tak je teplá,přitom není obtažená jak čepice,a tím,že není tuhá-šustáková…tak se v ní dobře otáčí hlava…já furt monituruju na vycházkách auta a psi-furt se otáčím vlevo,vpravo a dozadu
no a podkolenky-tak kromě těchto praktickejch levnejch dárů jsem dostala knížku o Lucii Bílé-Pošli to dál,a mikinu fukční rychleschnoucí tyrkysovou na turistiku,volný čas,s kapucí,přes hlavu,měla by být lehlá-no tak ta levná ne byla…:-()altrisport-SWE/ALW02S05-BLK/TY,ALLS2302065-černotyrkysová-je taková hladká…asi nebude moc hřát?
od máti jsem v neděli dostala sůl do koupele,adventní kalendář byliných čajů,se jmenovkama+z druhé strany postavičky na betlém,mýdlo,šálu…
Martinova otce včera odvezli do Brna na žluták,krmí ho sondou přes nos,dnes mu budou děůat odběr toho útvaru,krve mu vychází dobrý,ale nejí a zežloutl,takže ho musí zbavit žlounutí,poslat na histologii ten útvar,to budou výsledky tak za 2?týdny…podepisoval souhlas s chemoterapiem,ale ještě se neví,jestli je to zhoubný nebo ne…
no máti si myslí,že tam bude nejmín do Vánoc,já si radši nemyslím nic…..:-(((
dnes ráno jsem šla s mou dvojkou kousek k lípě,a pak cvičení před bránou na cestě-chůze u nohy-levé-pravé-otočky,couvání a přivolávání,
pak jsem volala do práce,jestli tam nemám peněženku-jo byla v kanclu,tak do práce pro peněženku,tam jsem byla sama v čekárně,taknež mě vzali,tak jsem tam cvičila na záda….,
kontrola dobrý,doporučil mě přírodní preparát na ty návaly,šla jsem chvilku k Aničce a dom
děkuju vám za přáníčka,potěšily!!!
kytka v květináču boží,a knírač s růží taky!