Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
ta včera ráno ve vichrumkose ze psama bleskurychle ke křížku a zpět,be cvičení,obíhaček,prostě kosa jak svina tak úprk ,pak rychle vyprat,zamést,vytřít,pověsit prádlo,umýt si palicu,půlhodky telefonovat s tetou,upéct stehna,uvařit rýžu,nachystat sváču,vykopnout psy čurat,a pádit pěšky s kolegyní do práce,v práci kasa,úklid,ruka mi málem upadla a po deváté pro mě přikel Martim
ten byl chudák do půl 6 v práci,ze psama šel obejít náměstíčko,do psů,že tam vlítl jakejsi vořech,tak ho odkopl,Dafina,že se chtěla rvát,já včer ještě ze psama před barák
dala jsem si 2 vajíčka natvedo a čokoládku a kafe,u PC jsem hodku kartáčovala Žeryka tím malým kulatým kartáčem,a o půlnoci jsem šla spát-andulky svině jedny rozmazlený nasraný jak svina-že nemají klásky!!!!:-D
tak furt lítaly a řvaly….
dnes ráno mezisměna,ze psama kousek k lípě a zpět,a pak jsem s každým na tares cvičila-sedni/lehni,obraty na místě,couvání,packy,štěkej,a pořád dokola,hlavně víc s Dafinou,protože mě dnes zase štěkala po paní-ráno mezi polama a už mě s tím holka fakt dost sere!!!!
takže cvičení na střídačku na terase,a furt dokola a opakování obatů,chůze,couvání,poloh…no bylo vidět,že byla ráda,když jsem vypadla do práce….
asi mají ted fakt málo pohybu-že má furt roupy,ráno už jsem ji zkorigovala fyzicky,
v práci lidí jak nasraných,nevím,kde furt berou prachy….
jedn chtěl po mě at mu vrátím tisícovku,druhej chtěl vrátit 500-pak se omluvily,no nedivím se,že jsem v neděli přišl o peníze při těch fofrech,a tím jak lidi dokážou člověka zblbnout,a ještě když mě bylo blbě….:-(
dnes teda mega vyřízená-ruce,ramena,bedrka….
jsem vzala 2 hotovky,koule ptáčkům venku,2 veky a před půl sedmou jsem dojela…
venku furt sněží…to nevím,jak dáme tu veterinu zítra…:-/
no a další týden nemůžu.on ji chtěl vidět začátkem prosince…
no snad to půjde…
jak jsem dojela tak jsem je šla vyvenčit,dostaly granule,a já mám v sobě kafe a čokoládu,
ptáci už mají klásky-andulky naše-tak jsou spokojený
já peru,mám hlad,ale nemám sílu si to ani ohřát…
to musím dát Dafině léky
se picnu,už at su ve vaně..
Martin-včera přijel o půl 6-že průser v práci,
hladnej,bylo mu blbě z hladu,ve středu taky hladnej,nestíhá jíst,což na tu jeho nemoc není dobrý…
smlouvu bude mít od ledna další majitelka s ním počítá-hip hip hip hip hurááááááááá!!!!!!!!!!!
a práce ho tam baví,je to bízko,jen ranní….
ted tady chrápe,musím ho vzbudit at se nají aspon….
strašně se bojí, co se v pondělí dozvíme s otcem….:-(((
Mayo*s tebou je prdel :-D,prý,co se mi líbí za ozdoby,to mám pověšený celorčně bez ohledu na svátky 😀 :-D-prostě boží hláška!
já dám zítra na dveře rolničku
Efe,PetraK-věnce krásný!! uvidím,jestli se dostanu do lesa pro nějaký větve….
jo Žeryk a Maxík mají dnes 12 let…..a Gero je 8 let andílek…
Dafulka,má narozky v úterý,jestli ju nedonesl čert tak už nikdy:-D, a začíná mi kvést Vánoční kaktus-heč!
a v práci dnes napoleonský voják-zítra bude zase rekonstrukce bitvy u Slavkova…