Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak včera ranní-jako to honění at stihnu napéct+pečivo je psycho…:-(,pak kasa,vybalování,busem v půl třetí dom…ještě že tam včera nebyl šéf,styděla jsem se za neděli ještě dnes….
    odpo vyprat deku plyšovou,co jsem před rokem dostala od kamošky k narozkám-není mega tlustá,a zase není úplně tenká,tak akorát,
    trošku dát barák do pucu,ze psama jsem šla i s Maxem-po dlouhé době s náma chtěl jít,tak jsme to vzaly vratama dozadu,kus k lípě a zpět,docela dlouho jsem necvičila na vycházce-jak jsem měla vždy aspon obden jednu cvičícímjednu,jen projítí,tak ted dlouho nic-žídná poslušnost,cviky taneční,nic,bud rychlou chůzí jdu,případně cvičím s oběma obíhačky,s oběma chůzi u nohy a přivolání-aby jim nebyla kosa,
    no dnes ranní-opět naházet pečivo+pct,opět vele nestíhačka….a honka,
    pak kasa,k tomu odbíhat vybalovat drogerku,pak další vybalování a skoro o hodinu pozděj dom,tak jak včera-šéf po mě chtěl směnu navíc,teda 2,jednu jsem vzala,druhou ne,mám tam kontrolu,
    venku bílo-trošku+modrá obloha…rychle nakoupit,rychle si koupit ty ramínka k tílku,rychle dom,nachystat oběd-Martin,najíst se vylézt ven,když už se to chystalo na stmívání-nééé tvl jako,si na ten blesk nevzpomenu nikdy jako!!!!,tak nic,šly jsme kousek k lípě,k lavičce,pejsani obíhaly stromy,Žeryk párkrát donesl kolečko,Dafinka svýho oblíbenýho koníka-plyšovýho,a valily jsme na zahradu-tam zase obíhačky stromů,at mají za celej den trošku pohybu-když máme oba ranní,tak jdu chvilku před vrata ráno,přes den je pouští máti na zaradu a odpo jdou ven se mnou,po vycházce do postele,oba zabalit,at se prohřejí,tohle oni oba!! milují,být zachumlaní po vycházce-jsem to začala dělat před letama,a jelikož se jim to líbí,a tak víc jak hodinu tak vydrží,než vylezoutak to děláme,kdysi jsem to zahlídla v Psích spoprtech,časáku-tam to bylo nějací sanoví psi,pak zakrtí,asi aby se prohřáli svaly a tak?byly to nějací ti krátkosrstí psi,si to moc nepamatuju…
    s těma zastávkama je to děs,zlatý starý český zastávky zděný….,jak jsou třeba v malejch dědinách-u nás 2 zděný,v Kateřině kde bydlí teta 2 zděný-parádička….