Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
včera ranní-kde se mi hooodně nedařilo-loket,zápěstí,záda v háji,pár hodin spánku,pocení…
no ve finále jsem brečela šéfovi na rameni-a když jsem to řekla Martinovi tak,řekl,aby mě šéf nevyhodil z práce,když to nedávám….
ze psama přijel nakoupit,já s něma šla chvíli po městě a jely jsme dom…
dnes volno-ráno dlouhá vycházka v lese za barákem-sice mě volí celej člověk,ale…potřebovala jsem být někde v přírodě a tichu…
takže k lípě-to se Dafča táhla jak smrad,pak kousek doleva směr Kojátky,mezi polama,pak zpět k lípě a pak okruh v lese-to Dafina hoopala po pařezech a nabrala fest tempo-hurá dem dom!!tak byla tááák vepředu,že jsem ju furt přivolávala,nebo zastavovala,no ale proběhla se,to zas jo,já si vyřvala zatím hlasivky…
od hájenky jsme to vzaly mezi polama směr cvičák,a nééé dolů dom,takže Dafča se táhla zas,nasraná-že se pokračuje….a pak jsme to vzaly dolů a dědinou dom,takže spokojenost,doma si daly žervé syreček,já je učísla a ted leží-tady je zima/bláto/sníh…
mě upadne ruka,takže pohoda…
no už víme,co je s otcem-ani játra,ani žlučník,ale nález na slinivce,v pondělí má jet na onkologii do Brna….:-((
jako boží zpráva před Vánocema,tak se bude týden čekat co mu tam řeknou…máti mi to řekla před chvilkou,jještě to musí říct synům…