Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

vyspala jsem se dobře,akorát mě tááák mega vytočila kolegyně-ta mega ukecaná blondýna,že se mě udělalo tak blbě,že jsem myslela že půjdu v 9 dom….
    tak baba si zaspí-přijde ve čvrt na 8-to by nevadilo-KDYBY-KAŽDEJ JSME NĚKDY ZASPALI I JÁ,ALE JÁ HNED 100 OMLUV,SPLIHLÁ,A DORAZILA JSEM CO NEJDŘÍV
    ONA DORAZÍ O 2 HODKY A NBĚCO-VYSMÁTÁ JAK LEČO,VŠEM ZÁKAZNÍKŮM VYKLÁDÁ,ŽE ZASPALA,PRDEL Z TOHO JAK SVINA,,,,PAK MĚ ZJEBALA,KDYŽ SE DO MĚ PUSTILY ZÁKAZNÍCI,ŽE U NÍ JIM PROŠLO NĚCO CO U MĚ NE-JÁ DODRŽUJU PRAVIDLA,TAK MĚ ZJEBALA,ŽE TO NEMÁM KOMENTOVAT,A PAK SE DO MĚ PUSTILA,KDYŽ JSEM OZNÁMILA,ŽE PANÍ SI JDE PO NĚKOLIKÁTÝ PRO MÍKO-OMEZENÍ-TAK AT JÍ JE BNAPRODÁVÁ-TAK SE DO MĚ PUSTILA-CO BLBNEŠ A HUČELA PO MĚ…
    TAK UŽ JÍ ŠÉF NĚCO ŘEKL….ZASTAL SE MĚ,NO NA VEČÍREK KVŮLI NÍ NEJDU…
    jednak mě bolí záda,jednak,kdybych ju tam uviděla,tak jí fláknu už…,je tam 3 měsíce a držku má jak svina,jo a to se dvakrát!!! ptala šéfa,jestli ju pustí dřív,že chce jít na kafe s kolegyní,na kterou nemá tel….tak jí 2krát řekl,že ne…
    jako my se tam honíme,jsme dýl,ona vysmátá….přijde pozděj a hce jít dřív dom….,no dom jsme s nákupem přijely ve 3,jsem se najedla,dám kfe,půjdu chvilku ze psama,vyperu a du ležet,zítra ranní….
    Čajíku-jo pokcaly jsme dobře,-bylo to fakt fajn,nepitvaly jsme nijak nic soukromýho,ale prostě fakt jsme probraly ty pohádky-dobrá debata:-),a vztahy v práci a tak,
    jako bylo dobrý si pokecat po dlouhé době s někým jiným než ženskou,
    občas mí to chybí-jsem v BK,měla kamarády,přítele kamarádek,ze kterýma jsem občas probrala kde co,
    no a tady někdy s přítelem kamarádky knihovnice proberem různý věci,když je místo ní v knihovně,nebo spolu jedem busem…prostě proberem různý věci*s tím přítelem od knihovnice,to bývají výlety,věci kolem práce-on byl dělník a ted dělá xx let v kanclu-tk má přehled z obou stran….-je prostě fajn občas vidět pohled z druhé strany,bez pitvání soukromí….
    jo a nemusí tě mrzet,že jste mě vzbudily,vždyt to bylo ve 2 odpoledne:-))))
    a dobrý s tričkama,-se ti kup povedl
    já si to jedno od tebe musím rozpárat,mě škrtí,su vazba-ho rozpářu,zzkusím,pak se domluvíma,ti ho pak zaplatím,pokud mi bude-nastřihnout ho asi nemůžu,že?kdyby pod pažama škrtilo..snad bude stačit vypárat…