Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
no a včera mezisměna,takže ráno rychlocvičící vycházka,večer venčící,Martin dělal buřtguláš odpo,
dnes volno-takže ráno vycházka ke křížku,a dolů mezi polama pak k rybníčku,tam nošení plyšáčk a kolečka,s oběma zaráz,s oběma zaráz chůze u nohy,s oběma zaráz obíhačky sloupu a pak na zahradě blbnutí s Žerykem a dom,doma jsem dodělala úklid skříněk kuchyně-takže jsem znovuobjevila vánoční tácek,zjistila tuny průduškových čajů…,uklidila/umyla skřínku v síni-takže velký úklid za mnou-zbývá pidi knihovnička s časákama-vnitřek,jiinak hotovo-juchůůůůůůůůůůůůů,
no zamést/vytřít…a hají s Dafí….
a ve 2 tel,že mě může Zbyněk vyzvednout a hodit na návštěvu a přivézt pak zpět…tak jsem se vystřelila spostele,šla ze sebe udělat člověka juchůůů a hurááá a hip,hip hip huráááááááá na návštěvu-od lét jsme se s Čajíkem neviděly..i smutno už mi bylo….
tak jsem dostala svíčku,a pěnu,a sůl-do koupele….
a probraly jsme kde co-i jsem se vážila na speciální váze..a mazlila pejsky a oba se chtěly nuuunat a vypila litr čaje….
a vůbec bylo to moc fajn….
jo a po cestě s mužem Čajíkovým jsme probraly pohádky-žily spolu štastně až do smrti a co bylo ale pak dál?mužský/ženský kolektivy a rozdíly-já mu vysvětlovala,že kolektivy v práci by měly být 3n 3,6 na 6-prostě půl na půl..,no a že důvodem proč emůže někdo někoho vyhodit z práce,že důvodem nemůže být jeho pomalost…-to mě po letech upřímně překvapilo…
no prostě fajn odpoledne!!!!
a ted už bych měla jít spát,čeká mě ranní…