Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak týden za mnou…
    neděle-vlhko-sychravo-tak kousek za zahradu a zpět a odpo k rybníčku a zpět,a vysát/vytřít a válet se s Martinem pohádek
    pondělí-jela jsem s Dafi do BK
    takže vstát ráno v 5-udělat kousek velkýho úklidu-huchynské skřínky,+další věci,vyvenčit,sbalit se a opůl osmé vyjet za deště pá-přecpaný vlak…v Brně déšt-zlatá igelitová pláštěnka na Dafču
    dojely jsme v půl desáté,po 11hodině jsem šla s Dafčou a kamarádkou ze 4lístku na vycházku podél řeky,ke splavu,kolem hříšt sportovních,a podél řeky zpět-vycházka proběhla rychlochůzí s Dfi na volno-v jednom úsek-ovál kolem hříšt asfaltový na bruslení-2 lidi s 3 psama-kamarádka-vyber si kam půjdem-jedna strana 2 psy,druhá jedn?….no vybrali jsme stranu s jedním a šly jsme….
    po vycházce přehodit doma gatě,bundu,kabelku a šly jsme ještě s jednou kamarádkou v době její přestávky na oběd,daly jsme všechny 3 meníčka,probraly dárky,-co kdo komu…
    doprovodily kamarádku,rozloučily se a já prchala rychle nakupit a dom-cestou tel-kamarádka tzv moje druhá mamka,co jsem se s ní měla vidět ve středu dopo,že se můžem vidět ve 2?tak jsem to odkývla,pak posunula na třetí hodinu odpo,došla dom,chvilku lehla,pk jsem šla před srazem s kamarádkou chvilku s Dafčou-nad kostel do pidi parčíku u charitního domu-tam Dafi obíhala stromy,kašnu velkou rezavou nefukční-škoda…,a cestou od kostela dom šla Dafča ještě po tarase u plotu-a dala si S/L/V,takže cvičící rychlovycházka za náma15minutovka-ale zaběhla jsem si taky-jak řekl tatka-tobě to taky neuškodí-ano po těch játrovejch granulích nám tloustnou feny-a já tloustnu po čokoládě a přechodu….
    no došla jsem ve 3 odpo do kavárny za kámoškou-bylo milované latté,zákusek milka,džus+voda-samé dietní věci,že:-(),probraly jsme naše zvířátka,jéžiška a chlapi a tááák vůbec a v 18,00 večer volá tatka-kde jako suuu?on je venku s Dafinou,kde suuu?
    no už jsme platily,seběhla jsem od kina dolů,dala 20minut s tazkem s Dafčou a šla dom odpadnout….večer jsme skoukli nový tv seriál…krimi…
    v úterý-ranní tradiční vycházka kolem řeky,kde si Dafi ukázala pár laviček,oběhla pár stromů a městem jsme šli dom,dopoledne úklid tatkovi-kopelka,prach,okna,+čtení pohádek,
    odpo o půl třeí vycházka půlhodka na starém Blansku,s Dafi,
    pak sraz s kamoškou ze cvičáku-kdysi jsme tam dělaly výcvikářky a ona předsedkyni..tak sraz na kafe-já zase latté,a citronový zákusek…nazdar zdravá stravo…
    pak jsem zaběhla do PEPCA,kde jsem nakoupila několik pidi ručníčků,svetýrek s rolákem Dafi-tenkej svetřík vánoční,červený s rolákem,když bude mít vyholený krk,takže hlavně o ten rolák mi šlo-doma,rozstřihnout spodek na bříšku,našít růžovou gumu zespod a kolem pacek-část jsem šila na Dafči at to nemusím měřit:-))),no rifle za 250kč na gumu jsem si koupila ty budu mí k narozkám od Martina-si mám letos všecky dárky koupit,objednat…,aspon se furt nebudou vracet…měnit velikosti…,no večer půhodku s takem venku a tv kultura a hajíííí
    ve středu-ranní vycházka podél řeky s obíháním stromů tradiční a uakozaváním laviček,a městem dom,pak mě tatka hodil prádlo na vyžehlení…ehm to mě nepotěšilo…:-))
    odpo pro nás přijel Martin,sjely jsme koupit do LIDLU pletený 2 leginy,a dom…
    doma jsem bleskově umyla okna,šla ven s Žerykem chvilku-venku sychravo,větrno…,ale jinak ty 3 dny počasí dobrý,vyšlo dobře na vycházky,pršelo,když jsem byla doma a před vycházkou skončilo :-))),Dafi ta odpo spala jak budulínek,večer je vzal před vrta Martin-a 3 dny dovči byly za mnou…