Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
no ja nevim, ale ja se ten kotnik snazila rozchodit 2 mesice nez sem sla k doktorovi, aby mi rekl ze mam natazeny vazy… natazeny vazy se totiz zase leci treba jinak (klidem), nez treba pohmozdenej nerv…
ja bych rekla, ze ty doktory mame snad od toho, aby pomahaly a ne ze se zlomenou nohou budu cekat doma, protoze nekdo mlel neco o samolecne a ono nekdy nepoznas pohmozdeninu a zlomeninu, pamatuju si jak sem si na tancovani hodne tvrde dopadla z metru a pul v rotaci na slapku tak, ze byla cela fialova a vy ste me strasili zlomenejma kustkama a hnaly k doktorovi 😀 ale ono kdyz by to po tech cca 14dnech bolelo porad stejne, tak bych k nemu asi fakt sla, protoze to by bylo divny…
a kdyz cekas, az se ti zahoji samovolne zlomenej prst a omezujes pohyb a on se pul roku nehoji a pak zjistis, ze to je dna a chce to dietu, tak proste…
nevim, nechapu, co je spatnyho na tom zajit k doktorovi, kdyz si clovek neni jistej, boli ho to dlouho, nebo ma treba ty horecky… s rymou nebo narazeninou tam snad nechodi nikdo, ne?
budu miiiit navstevu! sice sem ji vzbudila, ale tesim se 😀