Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To byla dneska ziminka. Ještě nejsem připravená, jak bylo furt to vjédro. Ale taky odmítám nosit teplý věci (a pak závidim bábě na zastáfce péřofku 😀 )
    Já doufám, že našim marodům je aspoň, aspoň o malinko líp. moc myslím na Kimi, doufám, v pomoc souseda teda!

cernej caj

mas jeste vubec dost prstu?
    Tvoje obavy jsou oprvávněný, zrovna jsem pak večer koukala že pravej palec s boulí po rozříznutí na kloubu od plechovky tehdy u Efe, což je už rok a furt to není ono. Levej ukazováček rozříznutej od tohodle hnusnýho nože pod kloubem a tam mám pěknou hrču, jak mi bylo věštěno, že když se to nesešije, že to tam budu mít. A teď tenhle nůž vzal palec na levý ruce, to ale snad nebude tak děsivý. nechápu, jak zubatej nůž může bejt zároveň tak ostrej a on navíc, -nevím jak to dělá, když se zakousne do masa, tak vykrojí. Ble. už ho používat fakt nebudu. Byla jsem líná vzít jinej…. a tohle mám za svou lenost.

nejaky oloveny rukavicky by nebyly? 😀
    no asi by to fakt chtělo, tohle není normální 🙂

, tak tu s tim behal a jak skocil na postel, tak si ho prislapnul, sem se mohla potrhat smichy
    😀 😀 😀 miluju tyhle scénky 😀