Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

jsem tu, jsem tu, jsem tu, ale nejsem 😀 . Koncík byl boží, je to zase mjůzik co mi sedí, je to plný energie, výborný. Doporučuju.
    Bubinka si včera dala vařenou večeřičku a zdlábla ji s chutí. taky s chutí papala pičkůtky, pak i s radostí cvičila, abych ji vykompenzovala tu krátkost vycházky jen na loučku přes silnici. Uďála dokonce i 2x sama od sebe Žááábůůů, takže snad?? Psala jsem i panu doktorovi, že zatím ho nemusíme obtěžovat osobně. Ráno už snídala normálně. Jen se včera během dne – nejspíš to byla ona – poblila. ATB má do soboty, tak to nějak už snad doplácáme.

černej čaj
    slysim jak tece moc, otocim se a on chcije na polstar na posteli proste jen tak?

no ty kráso, to by smažil dolů, že by si na pindíkovi uzel udělal a jak píše Petrs, měl by utrum.

1x uz se to lepsi
    tak huráááá! Jen pěkně pokračuj.

Maya
    a on vzdycky zacne stekat az kdyz uz jdeme ke dverim
    aspoň to máš potvrzený. Rumouš s Tali začnou rejdit s hračkou. Ale jaksi s hračkou rejděj furt, že jo…….

Jsem si říkala včera, která z těch ženskejch na koncíku byla ta Tvoje kolegyně. Bylo to fakt skvělý.