Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Sláva, svět je zase normální – Petrs má psa, tedy fenu v nejlepších letech, však jsem si v duchu říkala, jak dlouho vydrží být bezpsí.
Kimi moc na Tebe myslím a držím palce ať je brzy líp.
Petru a Brtníka obdivuju, vy jste nezmaři, alespoň trochu vaší energie a elánu bych potřebovala.
Zprávu o knížce jsem samozřejmě hned zaregistrovala a objednám. Vzpomněla jsem, jak v dávných dobách, když jsi psala do Zvířetníku o Ešusovi a pod. jak jsme Tě poňoukali, abys to vydala knižně. No vida a už je to tady, moc mě potěšilo, že tam jsou i ty tvé kresbičky, ty mě moc baví. Ovšem škoda, že tam není i Talinka
Všem přeju lidem i psům hodně zdraví, taky se momentálně potýkám s nějakou virozou, ktrá mě nechce opustit. V pátek jsem vyrazila i s ní na strakatou vycházku z Rokycan do Holoubkova v naději, že třeba zůstane někde v Brdech, ale ne, drží se mě pořád. Nicméně vycházka byla bezva, počasí přálo a v lesích i na kopcích bylo nádherně, účast byla komorní, ale i tak se psiska vyřádila až až. Moc fotit jsem nějak nestíhala…