Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zlatka
    Má Brtník venku aspoň dlouhý kalhoty?Fajn,že máte hotovo .

nemá. ani v mínus dvaceti- zrovna jsem koukala na fotky, kdy jsme s Bubinkou první byli na Šumáku a bylo mínus dvacet. Tehdy prvně šel v kraťasech 😀

Fifi, Zlatka
    jasně, že Bubi nosí kabátek, a to i na svoje krátkovenčení, kdy si ráno a večer jen vyběhne vyrobit louži a bobek a maže hnedle domů. Má ATB, to bych si nelajsla. Je to stará paní, nemá tu termoregulaci

Fifi
    Vsak, i kdyby se uz turbo neseplo, uzijete si krasnej podzim atakdale.
    ano já vím. Jen prostě by jí člověk rád dopřál co nejvíc. Ale co osud dá, to využijeme.

Kimi
    Kostivalovej gel od Alpy, co sem dávala Fifi je geniální, mám hned dvakrát a mažu kde co, stavbou opotřbovaný, či zhuntovaný 🙂

černej čaj
    krásná sněžná fotka!
    Vnimam to tak ze swm do diskuze to pises nam kamaradkam z diskuze 😀
    no jako jasně, ale tak tohle bylo takový obecný informování, pro fšécky, proto to bylo ve článku právě a my přišlo nadbytečný to ještě dávat potom do diskuze, když je to vidět na první .

Mirk D.
    ele on veterinář hned řekl nádor,bud zhoubnej,nebo ne,ale ani na vteřinu ho nenapadl zánět….
    no….. nevím, takhle je to nějaký divný i s tou cenou za vyšetření.

-zeptám se-co myslíš-víc péče?
    můžeš to nějak napsat podrobněj?děkuji..

no jak jsem to psala – prostě vezmou se vzorky a podle toho se zařídím. Není to nic – třeba tukovka- neřeším a hlídám. Je to zánětlivý? Dostane ATB a třeba se to i případně vypustí, jako u Bubi a pak vyoperuje. Je to nádor špatnej, tak jí prostě podle toho dávám léky, rozmazluju, hýčkám, ven podle toho, jak se cítí, prostě vím, že je tam problém, tak se podle toho přizpůsobím. Když se psu nebude chtít ven, protože prší a je oká, tak půjdeme na procházku sice třeba kratší, ale půjdeme, aby se protáhl, nelenivěl (pochopitelně úměrně věku atd), když ale ten pes bude nemocný a já to budu vědět, tak prostě ano, vyčůrej se, hoď bobek a mažeme domů ke kamnům si užívat válení a td. nevím jak to jinak specifikovat.

Petrs01
    😀 😀 psikla letíííí!

jdu řezat dříví