Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

PetraK-k Žerykovi-hele on veterinář hned řekl nádor,bud zhoubnej,nebo ne,ale ani na vteřinu ho nenapadl zánět….
    -zeptám se-co myslíš-víc péče?
    můžeš to nějak napsat podrobněj?děkuji..
    ono to čučení po Žerykovi-já čučela co on,on čučel na mě-co čučím já……
    ve středu jsme se chytly doma ruply mě nervy,psi z toho pak psych oba….
    ve štvrtek jsme byly fotit ráno v lese za těma Nevojicema,psi se tam vyběhaly,vyblbly,Žeryk válel sudy,Dafi lezla po pařezech spokojení,po vycházce zakrývám
    v práci odpo včera milion lidí,2 fest protivníhlášky jako pičoviny vaše,až vám bude tolik co mě…atd..,kasa,úklid,vybalování,stihly jsme to v 9 večer,ale já šla spát o půlnoci,moc jsem nespala v prdeli záda a nervy….a ruce,uhoněná,stahaná-ve 2 ráno jsem si brala léky,
    dnes vichr,dala jsem vycházku kousek k lípě,pak hledali hračky,at se jednou za den proběhnou,pak Žeryk pár cvků tanečních,Dafi obíhačky stromů a dom,
    dopo jsem ležela nahřívací plštářek,na bedra,mezi lopatky,na záoěstí,pak jsme jeli do práce,tam jsem si vzala neurol,a šla jsem vybalovat a na kasu,
    zástupkyně-že co se tak divně tvářím,že neví co se děje???
    tak jsem říkala,že je mi zle…no neurol zabral,
    chodila jsem střídavě kasa,vybalovat,lidí mín,hlavně večer,akorát samý nákupy 2-3000,tak jsem večer v mezi čase iklidila kasy,u kas,a v půl deváté jsme skončily-tak jen mě trošku štípe v krku,ale jinak záda dobrý,nervy tak už….
    týden tam nevlezu….
    mimo jiné jsem zjistila,že je na tom špatně moje teta z Čech,sice jsme se vídaly málo,jen když přijely k tatkovi,ale i tak….:-(
    -takže napiš jak bys zvýšila péči?
    taky nechci aby se trápil,takže sleduju,pozoruju,mazůím,zakrývám po vycházce a v noci-to má rád spát přikrytý…
    knížka dnes zaplacena….-jsem ráda,že bude jéžišek knížka,udělalas mi mega velkou radost!!!!!!

a VELIKÁ PŘEVELIKÁ,MOC VELIKÁ GRATULACE K BETONOVÁNÍ!!!