Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak zítra už snad bude chodit domů dveřma 😀 jsem volaaká únavná. ASi to počasí, fučí a teď je tak nějak nevlídno. Brtnik magor, je furt ešče venku. Já si užívám tepla u pece.

černej čaj
    no jo, tak mi prostě přišlo, že to jako článek stačí, protože jsem si myslela, že tam to bude číst víc lidí, protože do diskuze jich zase nechodí tolik.

Jak píše Fifi – čokla má kde kdo, ale po kopcích a republice zase tolik lidí nelozí.

Fifi
    No to jo, urcite pekne zabetonovana! Super, ze to klaplo.
    jo, je to úleva, ale nějak to zase – jako loni, ešče úplně nezacvaklo. Hlavně, ale, že to prostě už je za náma.

Koleno je pašááák (věřím, že se Ti ulevilo, když jsi zjistila, že fungá) a gulášek – mňam dala bych si, mohla bych udělat, dík za nápad.

Mirka
    Mně náš veterinář prostě řekl, že Bubině vezme z těch uzlin vzorek, abychom věděli jak si stojíme. Je to „jen “ ten zánět? Nebo máme velkej problém. A podle toho jak měly vyjít výsledky jsem k tomu hodlala přistoupit. Kdyby to byl velkej problém, budu vědět, že musím být víc pozorná, víc ji hlídat, víc péče, víc všeho. A věděla bych, že … že prostě mě čeká rozhodnutí. A když jsem se dozvěděla, že ten velkej problém nemáme, můžu se těšit z toho, že jí třeba zase naskočej motory, až dobere prášky. Třeba taky ne, ale prostě momentálně nebudu muset řešit, zda se už trápí nebo ne. Protože to já nechci, aby se trápila, takže pokud by to býval byl ten velkej problém, věděla bych, že to musím hlídat. To je pro mě vlastně o tom výsledku vzozků, hlídat, zda má ještě hezkej život, nebo už ne. Nechci bolest a trápení pro nikoho z nich.