Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
tak včera odpolední,venku vichr jak hrom,
v práci vybalování,kasa,úklid,přecenění,v deset v noci jsme končily,dom mě hodila kolegyně
doma nakrmit psy,rozdat léky,předtím vyvenčit,spát jsem šla po půl noci,mega moc mě bolely záda bolí,peklo
Martin má dovču,
tak rno dělal k snídani smžený vajíčka,opečený toustový chléb a sjely jsme ze psama za Nevojice za hájenku-tentokrát udělat fotky fotákem než to opadá,mě po cestě v autě málem upadly záda teda…nafotily jsme pár fotek v listí,na pařezu,přetahovačka s Žerykem,s Dfi s pletencem,Žeryk si v mokrým listí zaválel sudy,Dafi hoopala po pařezech,div si hubu nerozbila a ted jsou doma zabalený v dekách/svetru a spí,přijely jsme po hodině,peru druhou pračku,dávala jsem fotky do PC,na mejl
perličky z práce:
zákaznice-děcka-na mě-máte tady takový vedro,nebo mám návaly?-já-nevím,já mám …
zákazník-na mě-víte že se dělají papuče s USB NABÍJENÍM?…-ehm nevím no..
no nebyla by vám furt taková zima!
já-letím do sladu,shazuju věci na paletu a nadšeně volám na šéfa-Bůh existuje,Buh existuje já to vím!!!
-on-???
já-jedn zákazník co sem furt chodil a říkal mi jak jsem krásná žena,jak mě miluje a tak,říkal to všem okolo,tak se odstěhoval!!!!
hurááá
dnes tu byl a na mě-jsme se dlouho neviděly,že?-já -no neviděly-v duchu-naštěstí
on-ted jak jsem odstěhoval,tak sem tak často nejezdím..
a já-hmmm-v duchu-hurááá on se odstěhovááál,hurááá
a říkám šéfovi,že se může odstěhovat ještě tak 40 zákazníků a svět bude fajn….
Žeryk-popsala jsem to veterinářce-že je to tuhý,ne rosolovitý,kde,co,že se to zvětšuje,věk+povaha…
ona na to,že cytologie se dělá jen u něčeho,ne všeho,že stejně je pak nebezpečí,že jak se do toho pichne,tak když je to zhoubný,tak se to rozjede,že cytologie u tvrdýho ne
a že -a na to jsem se ptala závěrem-mluvily jsme spolu asi 20 minut,a že jak poznám,že mu to vadí??
tak že bude kulhat a v klidu bude mít potíže s leháním,v noci bude mručet,lízat si to a nevědět jak si lehnout…
jaksi mám divnej pocit,že to občas má v noci i ted…leží,čučí na mě…nespí….
že to nemám posuzovat,podle toho,když běhá s míčkem,že to mám posuzovat když bude v klidu,ležet,chodit….
Čajíku-když jedeš autem,tak si tam narvi klidně půl skřímě-bez ironie!!!!já když jedu někam autem-a i zpět-což bohužel často není pravda spíš jedu jen tam,nebo zpět-tak to mě limituje,protože to jednu cestu tahám,ale !!! kdybych jela autem-to bys viděla -to bys to auto přes ty věci ani neviděla!!2krát boty,oblečení,knížky…no mám msmůlu,autem jezdím jen jednu cestu….