Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
tak na pohřeb to není,tam by mi to bylo fuk,
mělo by to být na večírek,a ráda bych šla v něčem v čem nechodím furt-mikiny/svetry,a zároven v tom nezmrznu,popravdě nevím co chci:-),
jinak dnes měla být odpolední
tak ráno po snídani chvíli se 3 psama ,kousek mezi pole,po včerejším odpo dešti,kdy jsme s něma chvilku šly ven-měly pláštěnky
tak všude bláto,tak jsem s sněma kousek prošla,pak jsem to vzala dom,
Bettynu za bránu-té jsem tam naházela na hledání pamlsky a s mou 2 jsem si udělala několikrát přivolání a chůzi u nohy a šlo se dom
doma sklidit prádlo,něco lehce rychle pžežehlit,umýt skřín v té místnosti jak spíme,odnést Pavle zimní psí bundu na spravení zipu-nééé nepůjdu dál,mám na odpo,za chvilku jdu do práce!!!
ostříhat Dafči ofinku,vyčistit jim očička,přišít Martinovi poutka k vestě a bundě a knoflík k turistickým gatím-30 minut práce-z toho jsem 25 minut navlíkala jehlu-bez brýlí pak z brýlama,pak mě bylo divný,proč to nešije…a píchá to hoodně do prstu a nejde to přes láku a já tu jehlu měla opačně?!?tvl nejsu já debil?no su,že…
no nachystat svačinu,naobědvat se,objednat si z Tchiba kapuci flísovou modrou ze stojáčkem+3krát podkolennky k narozkám a šuply hupky pěšky do práce….
v práce za chvilku at jdu dom,že to blbě spočítaly,tak jsem po 45 minutách jela dom…
vzala jsem ven psy k rybníčku a zpět,zavolala Martinovi at mě hodí do knihovny,sjely jsme do knihovny,odpo jsem snědla sváču,
večer abych se donutila cvičit-strááášně se mě nechtělo,ale věděla jsem,že musím,protože mě včera příííííšerně bolely záda+ruce,klouby,zápěstí…jsem z toho byla úplně na nervy…
tak abych se donutila cvičit,tak jsem šla chvilku s Dafčou-jen 5minutovka a 2 minuty cvičení ve vjezdu,pak jsem šla chvilku s Žerykem,
no,to už jsem byla rozhejbaná-do té doby jsem se válela s knížkama a s Dfčou,tak se mě nechtělo,tak jsem si dala 20minut cvičení
andulky u toho dělaly jednu sukýnku za druhou,jak jsem různě na střídačku máchala rukama-kmitýní a kruhy a tak,tak na mě dělaly sukýnky-roztahování křídel-dělají to kdyý dojdem dom u vítání,tak si asi myslely,že je vítám a dělám sukýnky:-))
jinak-škoda,že jsem do té práce šla zbytečně…nemusela jsem se dopoledne honit,a mohla jsem si uštřit pěškocestu….