Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
tak dnes ráno docela nrzlo,pak zase bláto,po snídani a nádobí a hozené pračce-pračka pink….si běžně hážu pračkou…
tak vycházky-napřed s Dafčou,krátká cvičící v našem pidi pračíku u hlavní silnice-parčík-10*15 kroků nebo tak nějak,do T-jsou tam 2 lavičky,odpadkáč a keře okolo a nikdo tam nechodí,prima parčík,tak tam jsem s Dafi cvičila,orotože mé obíbené cvičící místo-konec asfalktky směrem zahrady-tam tam auta bourali asfalt,a blíž nic než pidi park,tak jsem udělala xx krát po sobě chůzi u levé.pravé nohy,obraty,sedni,leni,couvej,kroky,otočky,a obíhačky,a různý takový rychlosestavičky v rychlém tempu,pak jsem asi 15!krát hodila flísovýho pletence-jako heč 15 krát jooo!Dafi přinášela,i se přetahovala chvilku a pádily jsme dom,po cestě vylezla na nízký rantl a šla chvíli po něm-tak jsem se smála,že je atistka,to už vycházela Pavla s Basendžíkem,se kterou jsem měla jít ven s Žerykem,tak jsem Dafi pustila at běží od zastávky dom,a Dafi vyvinula rychlost 1000 km ve vteřině a byla u vrat…hlavně,aby se s nimi šmarjááá pano nepotkala…
no pak jsem šla se Žerykem a Pvlou-kolem lípy,hájenky,cvičáku dom,tak se Žeryk proběhl,nacpal od Pavly pamlskama…
já se doma vrhla rychlo na úklid-mám na sebe flignu-letos-dám si hodinu a za tu hodinu schválně bleskurychle uklízím,no a po hodině přestanu,
jen třeba pak vrátím věci do skříní,co čekám až proschne…
tak jsem pověsila pračku,umyla tu poslední skřínku s s ramínkama s té obývací stěny,-dole plísen…prostě boží,,,
umyla rychle dveře od obýváku,od té místnosti kde spíme,od koupelkymzáchodu,umyla wc,umyla si hlavu..a ted naházím zpět věci do skříně a možná vyrobím přílohu k obědu…asi joo no…
Žerykovi se zvětšuje ta hrača….
vůbec mě to jako neznervoznuje,ale vůůůbec…..