Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska se vaří? Roštěnky a br. kaše? Taky bych si dala! Já jsem vařila tak jako zednicky. Páč jsem o víkendu házela maltu zase. Blíží se nám termit toho betonování- ve čtvrtek, tak snad, snad to šécko klapne. Tentokrát ovšem nikam radši nepojedeme, protože toho betonování je hodně a potřebuje se ta vlhkost větrat ven. Takže smolikof, budeme se válet doma a lézt domů oknem, to bude ještě zajímavý. Ale lepší ještě jeden den agility, než pak mít doma plíseň, takže jsem navrhla, že prostě to vydržíme a budeme větrat. A za Efe a Mordánětem Knedlíčkem halt pojedeme sólo i bez betonování.
A vy ve středu prosím moc a moc držte palce mojí kamarádce milený. Jde pod kudlu.
černej čaj
Smrt prichazi na prohlidku – docela dobra detektivka
tjo už název zní strašidelně 🙂
Osm hodin spánku – to je můj víkendovej sen 🙂 a poslední dobou ani už ne víkendovej. No ale jestli šécko klapne a nic se nepotento, tak se budem po tom betonování asi o víkendu dost flákat.
Ta fotka stromu je boží.
Míla
e po nich má nezvladatelný chutě na jídlo. Tak tudy cesta asi nevede 😟.
ani nemusím brát prášky 😀 😀
jste měli takovej pěkně poklidnej svatomartinskej program.
Mirka
a dělala kousek toho úklidu
tohle asi nečtu ráda. Už sto let se přemlouvám k tomu, že vlítnu na skříně a začnu to uklízet…budou ty Vánočky, jindy touhle dobou mám šécko hotovo. teď mám prt. Ale zase mám zaházenou zeď maltou, že jo 😀
Fifijovááá depak si?
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.