Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak včera odpolední-hl.kasa,byly tam nějaký 2 lidi,takoví víc nadřízení,celej den s náma a chlap se ptal prý zástupkyně,co mám na sobě,když je fakt zima…tak jsem to vyjmenovala do sluchátka…viděl mě v té sukni rybářsko myslivecké-tímto bokem,zadem,předem mnohokráte děkuji milé Odettě!!,že jsem si ji díky ní koupila,fakt používám celoročně,v létě na ni sedním….
    dom mě hodil kolega,pséky jsem pustila jen tak před vrata vyčurat a zalezla jsem dom-zítra mě čeká náročná ranní mám z toho nervy od čtvrtka…no nic no,snad to přežiju nějak….náročná ohledně ranního pečiva,pečení…

k oblečení-když dávám maso do chladáku,případně mražený-jsou to věci na delší dobu,tak bych se převlíkala fakt xxx krát,
    a to nemám ani tolik oblečení doma-j mám sice hooodně oblečení ve smyslu-jak říkala býý valá kolegyně-nadvlečky,podvlečky-takže mám různý termotrika,termo elastáky,normoš trika,elastáky,tílka,-prostě mám mám víc oblečení ve smyslu-pod gatě dlší elastáky,pak ttlustší gatě,mám různý podvrstvy,ale oblečení jako takovýjo mám málo-helenky s dl.třeba sedm?trika s kr.-taky tak třeba 8,-prostě mám hromádky,na slušno,na doma,a to je pár kusů,jsem oblíkací minmalista,přitáhnu dom svetrošaty na doma ze sekáču,dělám pořídek ve skříni a už jde jedna věc co málo nosím pryč-jakmile koupím,dostanu novou věc,tak jde jedna z domu,takže xxx krát se převlíkat tak nemám po 3 dnech v čem chodit….
    takže varianta Petrs01-v mrařáku to fakt bez bundy nejde….:-(,ale snažím se hlídat at tam nejdu spocená….a jinak ve funkčních věcech máš pravdu,já bych nejradši měla doma aspon příklad-6 fukčních trik,protože se potím i na vycházkách,zatím mám 3 s dl.rukácem,co nosím do práce-jedna je v práci,druhá čistá,třetí bv koši na prádlo,měním po 2 dnech…tak bych potřebovala ještě pár vrstev na vycházky,zvlášt když to jedno je mi fakt malý,jinak se průběžně u vybalování vyslíkám,někdy i na kase,vyslíkám,oblíkám…
    PetraK-s tím ručníčkem to není marný!!!!
    to jsem jednou i udělala-měla jsem jít na kasu po ranním pečivu,pečení,spocená,mokrá a na převlíkání fakt nebyl čas,ani vteřina,tak jsem pod podprdu vrazila pidi ručníček na ruce,aby mě nestudila ta mokrá podprda-takže mít 2-3 meší ručníčky,rychle se otřít a vrazít to pod triko je dobrá varianta,nnež budu mít nějaký vymakaný triko,souhlasím,dobrý nápad!
    Čajíku-ráda bych si aspon to jedno triko koupila,kdyby se povedlo v Brně vyzkoušet byla by to špica!
    jinak dnes od šesti vzhůru,tak po snídani jsme jely k VYŠKOVU,tam jsme si daly vycházky mezi polama kousek dolů a doleva a zpět,takové elko,byla tam jedna lavička a mlha,co se zvadala,klesala,tak já na sobě měla-elastáky,šustáky softwellový-teda nejsou to šustáky,že,prostě tyhle tenký gatě,na sobě termotriko s kr.rukávem,triko s dl. na doma,svetr,mikinu,vestu softwelovou a podzimní psí bundu-chladno,vlhko,mlha,větrno,ale šli jsme rychle,pak do kopce,vedro,já spocená,tak v autě vyslíct-kousek od silnice :-),sundat 2 spodní vrstvy,oblíct,dojet do Vyškova,obejít ze psama náměstí,Dafi ukázala pár laviček na vodítku a jelo se dom,
    možná jsem těch vrstev mohla mít mín,ale byly tenký,abych se případně mohla vyslíct…

Fifi-dobře,že kolínko moc nezlobí a játra na jabkách neznám teda:-()