Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Zima nezima má vydržet do konce roku, aspoň až budu mít použitelnou tu levačku, budu moct zajet ke svýmu automechanikovi, aby mi autí zkontroloval a připravil na zimu, ta má přijít v lednu a únoru. Dnes jsem byla na kontrole na chirurgii – trošinku a opatrně jásám, na rentgenu je vidět a pan doktor spokojeně konstatoval, že se kost dobře hojí, tak mám dál dbát na nehybnost a 20.listopadu přijít na kontrolu. Proti bolesti mi přidal aulin, mám ho střídat s tím novalginem. Ruka i noha oteklé, ale to prý je normální, kolénko mám ledovat, obé mazat heparoidem. Naštěstí z nějaké dřívější příhody ledovací polštářek mám, tak už jsem poseděla, obložila. A ještě trochu překvápko přijemné, Jakub a pan doktor zjistili, že se vlastně znají, potkali se ve fakultce na urgentu. Jakub pro mě ráno přijel, měli jsme nakonec trochu zdržení, protože považte – já jsem poprvé otevřela oko ve čtvrt na osm, asi doháním ty probdělé noci. Mám tu svou chodníkovou kérku vyfocenou mobilem, ale neumím to poslat na mail, vlastně v mobilu ani nemám data.