Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

jo,otec Martina je marod-je mu furt blbě od žlučníku,tak šel k MUDr.a zánět žlučníku,trochu játra i slinivka,má jít na krev,pak CT,pak asi operace žlučníku
    máti je z toho fest na prášky-otcovi nikdy nic nebylo,kromě operace kolene a taky nikdy!!! nikomu nevěřil nemoc…
    no,takže máti,že snad,když mu to budou dělat laparoskopicky,takže mu umrtví jen to břicho,že minule byl po narkoze zblblej půl roku-ona je proti těm narkozám…
    že mu pak odumřou mozkový bunky
    tak jsem jí říkala,že laparoskopický operace jsou vždycky v narkoze!
    a ona,no ty seš mladá,ale mu bude 70-takhle srdíčko má zdravý,
    a kdyby to bylo akutní tak ho operujou okamžitě,
    že nic nejí,že zhubl,že je mu po všem blbě,no mě bylo taky v létě furt blbě od žlučníku,že než jsem došla na to,že je to žlučník…
    máti je úplně psycho,tak jsem jí říkala,že do mě,kdykoliv jsem jí říkala nějakej problém,tak hned-no musíš být pozitivní,dyt máš ty knížky,časopisy,musíš na všem vidět něco pozitivního,ty se těma knížkama neřídíš!!!!
    no,a když se děje něco u ní u nich,tak knížky,pozitivita vše v čudu…
    tak jsem jí to říkala,nějak jsem jí pára hoistorkama na téma-Mirka a pozitivní myšlení pobavila,že se nakonec smála,srandu na povel já si umím udělat ze sebe kdykoliv a kdekoliv,a když chcu tak su dost šašek,takže jsem předvedla herteckou etudu na téma-Mirka a knížky
    tak se smála
    tak jsem jí říkala,že nepochybuju o tom,že to bude dobrý,přece kdyby to bylo blbý,tak ho veznou hned na operaci a na nic nečekají…