Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
PetraK+to je v prdeli s polystyrenem…..,je mi líto Brtníka i tebe
-s pocením-jdu se hned vždycky utřít,ale jak říkám,v práci se převlíkám-peču,nebo něco těžkýho tahám-stačí mi 15 minut-su zpocená,převlíknu se,něco těžkýho tahám…su zpocená…
jednak tam nemám tolik oblečení-a jednak,i kdybych měla…přvlíkat se xkrát za den fakt čas není…jo utírám se zpocená,nacpu si ručníček pod podprdu,at mě nestudím ten pruh okolo hrudníku….,u chladáku,mražáku-na jednu stranu jste v zimě,na druhou tam taháte těžký věci…
Čajíku-oči měří i v optice,mě je tam měřili taky bez očního….
tvl nestíííhám….
ráno vycházka-rozmařile jsem to s 3 psama vzala k lípě,+pohrát si pak dole pár minut-Dafi hledala lavičku a nemohla najít,byla roztomilá,takže najít lavičku-pak radši několikrát:-))),když už se našla:-))),Žeryk hodit párkrát kolečko,Dafi obíhačka stromů,a Betty piškotky za sedni a dom
na zahradě ritulálně hodit kolečko,odměnit feny na pařezu a dom…
jsem si říkala,nejdu pěšky,pudu ždibec dýl….
debil su…
doma prát,umýt poličku ze serapatičkama nad sedačkou,umýt skřínku pod tv-ze sovama -takže z velkýho úklidu zbývá už jen skřínka ve stěně jedna s ramínky,a obývák šmitec,v zíří jsem dělala stěnu tam jak spíme,takže tam pak někdy vyhážu přetřu skřín,s knížkama s oblečením-knížky se už skoro nikam nevejdou…..:-(
ted dát péct kuře,tvl-mě to vaření tááák zdržuje……-a to podle Martina není pečení v troubě vaření…..