Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak včera nebohej Brtnik zjistil, že kus tý podlahy ve verandě , co už je téměř připravená na getónování, že se musí vyndat a předělat. Resp. celá ta jedna vrstva polystrónu, což tedy značí to z půlky rozebrat, vynadat to, co už je nad tím polystrónem připravený pro topenáře, aby tam začal montovat topení. Bylo mi ho včera večer líto. Zas ale lepší, než to zjistit, když už by byl beton nalitej, ž ejo 🙁 . Tak to max, posuneme o týden, no. Se to pořád komplikuje nějako. Zas ale lepší takhle, než nějaká vážná komplikace, že jo.

Zlatkooo ty vstáváš ešče o hodinu dřív než já! Brrrrr.

černej čaj
    stejně jako Mirka si taky nemyslí, že bys byla rozmazlená.

Mně to prostě nepřijde tak podivný, co ten pán píše a jak holky rozporujete. Přijde mi to přirozený. a o to víc, jak vysvětluje z čeho to vychází. Min. pro úplně malé dítě je spaní s rodiči zcela přirozený. Však zvířata to mají taky tak. A ne jako generace kupřl naše a ještě pak dál, kdy tozačlo už v porodnici, kdy matce dítě odebrali, ešče ho ani nevyprdla na svět :-/ a vozili ho jen na krmení , ono i to spaní, nemusíš si to Petrs01 nějak uvědomovat, ale prostě to v dětské psychice může něco robit a pak má člověk třeba něčeho uvnitř sebe nedostatek. Nejsme savci typu srna, zajíc, kdy nás odložej do důlku, a jednou dvakrát denně nás přijdou nakrmit. Naše potřeba kontaktu s rodiči je velmi silná a pochopitelná. tak to prostě vidím já a nevymluvíte mi to 🙂