Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak včera kromě po uklízecím dopoledni,válecí odpo-Martin šel chvilku ze psama,já strávila odpo čtením,čučením na PC s Dfi na klíně,u toho jsem ji česala jejím oblíbeným česátekem-tím kulatým dřevěným kartáčem,co jsem rok nemohla najít:-),to je takový česání/hlazení :-D,Dafča to miluje,včere jsem šla dát pejsky vyčurat před vrata,a pocvičit trochu ve vjezdu
    na jů tů bů je rozhovor Lucie Výborné s veterinářkou-naprostá bomba rozhovor!
    podařilo se mě donutit Martina aby poumejval vršek stěny-na to bych fakt musela mít štafle,a nebydlím tam sama,že…
    Martin má ode mě nařízený-v úvpzpvkách-on se tak necháí něco nařizovat,že…
    takže má teda jako nařízený,že 18,00 bude doma-protože mě štvalo,že přišel,najedl se,a a šel si sednout na terasu,přišel v půl osmé,v osm a šel spát…..takže jsme spolu prostě nebyly….
    tak chodí v šest dom….přijde,lehne si-a USNE!!!!!
    VZBUDÍ SE,NAJÍ SE V POLOSPÁNKU-A JDE SPÁT!!
    tvl,já si říkala,přijde večer,mrknem spolu na telku,budem chvilku spolu-a nic….,no je fajn,že se do práce vyspí,že…
    jo vím,že vstává ve čtvrt na 5,vozí mě do práce,v týdnu z práce…
    ale dyt je jak šípková Růžena….,no nic….
    hlavně,že ho baví práce
    dnes ráno vycházja ze všema 4-kousek k lípě a zpět,pak cvičení před bránou-se 3 naráz,pak s Btty a Mxem-přivolávačky,lehni,pac,sedni,otočky,
    obýváku u rodičů si na mě Betty štěkla,že potřebuje pamlsek,Dafi donesla nadšeně ze vjezdu dom noviny
    já v rámci-velký úklid umyla psům psí skřínku-měly tam borčus děsnej…
    čeká mě odpo
    od pondělí mě bolí prsa,taky fajn…

PetraK-masáže,doktory jsem prošvihla xkrát,+směny v práci….
    obědy-když mám na odpo,volno tak vařím….
    na ranní když máme oba a nehce vařit nikdo-tak se občas púřemůžu já,občas Martin a jinak hotovky z práce
    do práce si beru sváče,v létě kupuju
    kolegové si bero jídlou z domu teplý,nebo kupujou hotovky,polívky,rohlíky s něčím,obědy tam nemáme,Martin taky nemá obědy…

Čajíku-no s masážema teda dobrý,že se to tak sešlo,já nebyla od operace…
    često mě bolí jizva v tom pupíku-asi jak to šili a já měla o 4 kila mín?že by to bylo tím?
    a občas břicho dole tak že syčím nahlas….