Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
zdá se, že chodím líp . Arnika mi dělá dobře a taky se mi to daří dobře vázat a upevňovat. ta prošustrovaná masáž mě teda fakt ……víte co. Paní se smála a sama mi hledala vhodnej termit, tak nejdřív 6.12. s tím, že kdyby někdo odpadl, ozve se mi.
Maya
jak se mluvi se stromama a tak, hezky clanek
Maya – moc děkuju, to není hezký článek, to je krásnej článek, tak já si s dovolením hodím odkaz mezi odkazy, co se nemají ztratit. už dlouho jsem na netu nečetla něco tak krásnýho. dík.
Fifi
“nech to v klidu, to bude dobry”.
snažím se řídit radou pana dochtora – máš to zavázaný? Mi dělá dobře ten gel, co tu doporučovala Maya
Pani domaci fnuka, ze nema zagadky, pritom ji tam stoji ve fronte.
no tady aspoň vidíte, jaký jsem střevo.
PETRSSSSSSSSSSS
Díky moc – za poslání hádanek i za připomenutí, já prostě nestíhám šécko vůbec, takže zmatek, jsem moc ráda, žes to poslala nechci působiti nevděčně – jen prostě zmateně no 😀 takže Hrad bude zítra a živočich přespříští pátek, příští pátek bude Dennyky hádanka, která taky poslala záchranu.
Taky díky DENNNYKY za hádanku.
černej čaj Blektý
musis posilat penize n
nee, platím až na místě, hrozně jsem se omlouvala, tak jí přiště dám víc, byla jsem poslední v řadě, tak aspoň tak. Že měla už volno. Jsem pako, mě fakt nenapadlo, že zrovna tohle prokoučuju 🙁
co ta migrýna?? 🙁
Taky doufám, že se Kimi vyspala a i se jí tím pádem ulevilo.
Já mám obědy v práci za dost rozumnou cenu, ale kdybych neměla, tak bych si asi vozila z domova právě. Min. ty polívky se nevyplatí. I proto, že to je povětšinou za chvilinku hotový, když se člověk necrcá se škrábáním kořenový zeleniny na bramboračku nebo tak, to jo, to trvá, ale třeba ta rajská, nebo fazolačka, nebo zelňačka, ty jsou opravdu rychlý. Já si ještě dělávám to, že si dopředu udělám vývar do krabiček a když je pak nouze, že třeba přijedeme hladový a nic nemám připravený, tak sáhnu do mrazáku, prdnu zmrzlej vývar na plotnu a pak do toho hodím jen nůdls a vajíčko. Rychlovka, c oje hned, když to chci oživit, rozmáčknu do toho třeba česnek, nebo sáhnu na okno pro něco zelenýho.
Já jsem to psala z toho důvodu, žes říkala, že musíš teď hodně šetřit-nebo já jsem to tak pochopila. jinak jasný, že je to vopruz si jídlo připravovat. když jsem v jídelně nejedla, nosila jsem si jednou za čas do práce tunu zeleniny, sýry a dělala si vpráci saláty
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.