Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Fifi
Tak hlavne ze si na to prisla! A uz fotackujes.
S kolinkem lity lity, at je brzo fit a co nejdriv lrestane bolet!
PetraK
Jak pise maya, poznamky… ja bez tech poznamek v tlf bych nevedela nic… a je mi lito zes to tak prosvihla, musis posilat penize nebo ti bude alespon odpustena blokace terminu pro jineho pacienta?
Kimi
Ufamz e ses uz vyspala lepe dneska
Dennyky
Myslela sem na tebe kde jsi. Je dobre ze roman ma novou praci a ze to tam je prijemne, at se mu tam libi a v praci at je brzo volneji. Na vanoce zase jedete do domecku s vyrivkou?
Mam zada trochu porad ztuhly, jeste sem se domluvila na patek, ze me vezme, ale chve 1300 no holt to mam za to, ze sem si popletla terminy. Kvuli lamaci domnele v pondeli jsem si prehodila masaz az na prosinec at to prostridam kazdej mesic jedno a ted mam obojo v prosinci a 2 mesie diru, coz po tom narustu stresu blby + nabeh na migrenu za posledni 4 tydny asi 5x… coz je proste masakr, i kdyz sem je mela „hodne“ tak 1x mesicne… vetsinou teda to znamnea jit driv z prace a lezet, protahovat krk a masirovat celistu a ted uz su tak zatata, ze je to hrozny. Tak vera protimigrenova akutka a v patek snad nejaky preventivji uvolneni.
Drahej je hodne ale zas swm ho uhnala, masaz za 800 mi je k cemu kdyz prvni termin v pulce prosince:D