Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Brej den všem, mám Áčko, já vím, teda né, že bych neměla o čem psát, ale
nevím asi…no bez výmluv raději.
Takže doufám, že se tu všici máte fajn aspoň dle možností.
Já mám teď nějakou tu práci v práci navíc, jak odešla účetní.
Ale jen část. Takže teď je to magický datum, kdy připravujeme podklady pro novou účetní, která dělá mzdy externě.
Roman pracuje od 1.11. v NDR, myslím, že je spokojen, řeč se učí za pochodu, má to trochu složitější.
3.11 jsme byli od jeho vedení pozvaní na procházku spojenou s večeří,
atd…příjde mi, že jsou moc fajn, taková rodinná firma, 10 zaměstnanců, z toho 4 rodina. Zúčastnili se i dva čokle, jedna pižla, druhý kříženec, 3 roky, no pako horší než Koněf.
Hned před tím, než jsme vyšli na prochajdu jsme měli v parku občerstvení svařák, čaj, pivo, cukroví (přinesla Romana šéfka)
Když držela cukroví, ten blbec Bruno jí na to skočil,cukroví se vysypalo na zem. Pár minut na to si vzala jeho panička svařák a ehm…asi tušíte. Skočil na ní, ona se tím polila…měla úžasnou bílou krajkovou halenku. Po pár minutách halenka batikovaná 🙂
Koněf zrovna dohárávala, tak jsme jí nebrali, ale myslím, že do tohoto kolektivu úžasně zapadne.
Den předtím pořád říkali Romanovi, abychom vzali i jí…on se jim snažil vysvětlit, přes překladač, co že se to děje…nicméně, když ukázal, co mu překladač přeložil, tok v NJ to bylo Bláznivá děvka …(to mi přeložila až moje kolegyně) takže pobavil celou fabriku německou 😀
Já jsem se pak ptala kámošky, jak se řekne háravá fena, prý „läufig“…tak jsem jim to teda nakonec vysvětlila. Myslím, že to slovo si budu pamatovat do mkonce života 😀
Posezení v mini restauraci kde jsme byli jen my bylo fajn, přišli i rodiče, majitelé tiskárny….
Tak snad se trochen zasmějete 😀