Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dobjej pane Kjoft.
Kotnik si mele furt svou, ale aspoň se nehorší, to je vlastně dobrá zpráva,řekla bych.
A taky bych řekla, že jsem fakt jelito, protože kdybyste tady tu Arniku neznínili, tak mě to nekopne. Už ji mám v sobě, takže díky a hlavně!! Hlavně!!
Kimi-já jsem Ti pro samý svoje starostě ani nestihla napsat, že mě moc mrzí, co se Ti to přihodilo a že te´d máš velkou bolest! Ještě přes den to člověk asi vydrží, ale když se nemůže ani vyspat! A oni Ti na tu bolest nic nedali? Nebo nedoporučili?? Ta arnica je dobrý nápad, víš jak se homeo užívá? (nepolykat, nechat v puse rozpustit na sliznici a před tím a po tom tak 15 min. nic nejíst a nepít. já ještě zpravidla si pusu vypláchnu čistou vodou) Vezmi si zpočátku pět kuliček a klidně po hodině, po dvou, ten první den. Pak to postupně, podle toho jak budeš vnímat, že se to lepší, prodlužuj a bez to pak pět kuliček třikrát denně.
KACHNO!! KACHNO!! MOC BYCH CHTĚLA VIDĚT GEZICHT A SLYŠET REAKCI TOHO PÁNA 😀
Černej čaj
Ale chladne to hodinu a v teple to bude dalsich 11? Nezkazila by se?
no tak v zimě to určitně do rána je v pohodě – však doma nemáš tropy – Ty rozhodně ne. Hele já včera dala vařit na cibulovej základ dýni na poléfku a protože jsme pak už neměli hlad a já byla unavená, nedodělala jsem ji, nechala jsem ji vystydnout na plotně a teď ráno mrskla do lednice.