Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak včera ráno vycházka k rybníčku a zpět-zkusily jsme hledat ten míček,tak to nevyšlo,pak trošku cvičení,obíhaček a dom,Dafi se táhla tam i zpět….
    začínám být na tu krev v prosinci zvědavá….
    pak odpolední,byla jsem třetí dn dvojka-takže na střídačku,kasa+vybalování+včer úklid,dom mě hodila maminka kolegyně z dědiny,takže se Martin mohl vyspat,
    šla jsem spát o půl 12,pak o půl 4 vzhůru,usnula jsem někdy v 5….
    vstávala ve řičtvrtě na sedm,bolavý záda,ruce….
    včera jsem byla k večeru tak spocená-v bundě jsem doplnpvala maso do chladáku a pak slevnovala-v bundě teplo-vedro,bez bundy zima…
    tak jsem si pak uvařila mega hrnek kafe,a převlíkla jsem se…takhle z toho ranního kašle nevylezu…..:-(
    ráno vyprat,nádobí,vysát,a ze psama ven-chtěla jsem fotit podzim,ale bud opadaný listy,nebo ne moc žlutý/barevný….
    než jsem dolezla k bráně tak jsem byla vzteklá,že foták těžkej…no vzala jsem to ke křížku,dozadu,mezi polama a zpět-psi se proběhly a cestou zpět jsem fotila pejsky jak nosí Žeryk míček na šnůře a kolečko a Dafi kolečko a pletenec,a ještě pidi přetahovačka o pletenec flísovej-mokro,vlhko,ale jasná obloha,Žeryk válel sudy,tak zima mu nebyla…..-nechápu v té mokré trávě-brrrrrr
    po vycházce jsem si umyla hlavičku makovičku,hodinu jsem rvala fotky do PC,meilu a na fejs-tam 2….
    pak dát zapéct těstoviny,vytřít…
    psi furt utahaně spinkají….
    blbej dotaz-jak poznám,že Žerykovi zavazí ta boule pod čapou?

PetraK-co ti říká slovo doktor? :-))