Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
černej čaj
pošlu to poštou 😀
těch patnáct minut je to vč.doby, kdy se to samo vaří a ty už si můžeš čistit zuby. proto miluju zrovna rajskou, s kterou nejni skorem vůbec práce. Já ji teda miluju i jen pro tu chuť samotnou a různou variabilitu, kdy to lze udělat jen z protlaku, nebo z konzervy rajčat, dát tam rýži, nebo nůdle, přidat bazalku a nebo zakysanou smetanu… mňam. A nejvíc miluju Papa Pomodore.Ale to nejni varianta pro tebe, dáva se do toho veka a to by pro Tebe nešlo, a kdybys tam dala svoje pečivo, bylo by to drahý, ale kdyby Ti někdy jako zbylo, že už je tvrdý, tak nevyhazuj a udělej si z toho výborný a hlavně sytý a rychlý jídlo. Teda pokud bys chtěla, jasně.
tak haaadejte co bych mohla mit 😀