Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Čajíku-k úklidu-jednou za týden vysaju celej barák+vytřu-když se s tím hooodně piplu tak vysátí 30 minut,vytření-10-15….
mezitím v několikrát v týdnu zametám+teda ty kobečeky,rohožky dělám tou rukavící se suchýho zipu-hezky to vykartáčuje bordel z koberečků,rohožek,to je otázka 10minut…-ale jde o to,že když mě bolí celej člověk,tak vysávání záhul,vytření taky…
prostě bych fakt proto chtěla ten robotickej vysavač,kterej nikdo nechce,že to máme malý….
-ke kolegyni-ona tam fakt štve každýho-dnes říkala zástupkyně-pravá ruka šéfa,že doplnovala kasy,byla kousek od ní-a ona nepřetržitě mluvila na zákazníka-aniž by on něco řekl….-on mlčel-ona monolog….
to je prostě moc-nás to její velemluvení ruší,lidi to nezajímá…
jasně,občas taky prohodím pár slov,nebo sami zákazníci se na něco zeptají,prohodí vtip a tak,ale ona je extrém…..
k ségř-dětem…hele já nevím-nevím,kolik jim je,jaký jsou?ty děti….
jeslti by chtěly měkouše,nebo ne….
jinak odpolední za mnou-opět pohoda-fajn zástupkyně-má nejoblíbenější,fajn kolegyně-nekecá,maká,a dobře se s ní domlouvá:-)
měly jsme provézt palety drogerka,alkohol,-vyvezly jsme palety-na jedné xxx pracích prášků +jary a tak,na druhé psí konzervy,na další směs drogerky-s tím,že se toho hooodně nevešlo…
no a koolegyně-zítra má přiket 30palet,musíme doplnit co nejvíc-já-smiř se s tím-že z tohodle jednu paletu neuděláš!
ona-udělám
já-můj názor-neuděláš!nemůžeš se smířit s tím,že zůstane půl palety drogerky-zverimex?a paleta pracích prášků?
ona-nesmířím se s tím,já to nějak udělám,nech mě přemýšlet
já-no nesouhlasím s tebou,mám jiný názor…ale řekni mi co mám dělat,kam co dávat,co ti mám podávat,budu dělat co řekneš…
no a bylo to:-)dělala jsem co řekla kolegyně a měla pravdu,daly jsme to :-))
holt kolegyně o 30 let skoro mladší-každá jsme řekly svůj názor a já pak jen dělala,dávala,co chtěla ona a ohoda…
no ale stahaná su pěkně…uf….
jo k těm ponožkám….tak co teda jen ponožky ségře a dětem něco do té 500stovky celkem?no ty už je máš asi upletený,koupený,že…
hele mě ponožky potěšá vždycky…ale nejsu ségry dítě…tak neporadím…