Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

včera ráno vycházka s 3 psama do města autím-3 pes byla Betty-od nádraží dozadu a alejí zpět+ždibíček kolem řeky-s Betty se mě chodí čím dál hůř-protože furt čmuchá,blbě slyší a možná už i vidí…a když cuknu vodtkem,tak začne občas dost kuckat….ale když ona ty vycházky miluje….
    dopo sluníčko,ale všudde strašně blátivo
    pak odpolední,na mezisměně kolegyně co nepřetrižitě furt,ale furt mluví….
    mě to ruší u práce,zákazníky obtěžuje…ona má zbytečný storna,tak jsem jí teda řekla,že by správně měla říct 4 věty vždy a jinak být ticho…
    jasně každej občas řeknem něco navíc-kromě vedoucích a zástupců,ti jsou na kase fakt tak jak to má bát,ale ona mluví nepřetržitě na kase-furt-ona se ani snad nenadechuje….
    tak jsem si vyslechla,že nejsem její nadřízená,má jí to říct nadřízená,tak jsem se jí omluvila,žekla jsem že její nadřízená nejsem,ale že mě to ruší,a taky kvůli tomu ona má zbytečný storna,což zase zdržuje….
    no atmosféra na p….
    nevím,přijde mi lepší když mi něco vadí to říct tomu člověku,než ho za rohem pomlouvat,…
    bohužel většina dělá to první….
    no skončily jsme v půl deváté…
    já v noci zjistila,že jsem Dafi zapoměla dát prášek….tak jsem jí dala aspon na štítku,
    strašně mě bolely záda,ruka….
    dnes ráno pršavo,tak jsem s něma šla tak v půl desáté,vratama k zahradám,mezi polama nošení kolečka a na sfaltce směr dědina desetkrát s oběma zaráz přivolání ke mě,k noze a mezi-ve snaze je vyběhat,protože Dafi jak se moc nehejbe tak má zácpuvčera večer dlouho travalo,než se vykadila….
    šmikala jsem jí fousy,a zkrátila srst na nohách a břichu,když je mokro a pořádně se nyvysuší/nevyfénuje,tak se pak třepe zimou i doma,tak jsem to hooodně zkrátila,jí to stejně roste rychle…zkrátila jsem srst i Žerykovi na nohách a břichu,tomu zase rychle roste ta boule pod paží…má ji jak velký vejce….:-/,nerada bych na svý narozky přišla potřetí o psa…..

Kachna-překrásný zážitek,závist!!!
    Čajíku-aspon si se hezky vyspala,to je taky potřeba!

PetraKco se děje?DRŽÍM PALCE!!!!!!

Kimi-máš kolem sebe fajn lidi,a přeju ti at tě ruka co nnejdřív přestane bolet!