Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
no já dnes teda odpočinkový den…,
ráno teda venčící vycházka v dešti v pláštěnkách,dopo vaření-krůtí stehna na štávě a rýže,poslouchání rozhovorů,tv,pak pohádka a Vánoční písničky a spaní,
odpo šel ze psama na 5 minutek Martin a chvíli si kopal na terase s Žerykem fotbal,a já s něma 10minutek večer-jinak furt spaly,já večer jen vyprala,no a jinak jsem nedělala NIC!!!
ani teda hraní ze psama,cvičení,PROSTĚ NIC!!!!!
prostě spací to den
jako jooo-asi tak na 5 vteřin mě napadlo,když se furt doma váleli a spaly,že bych si večer trošku pocvičila/pohrála s Dafčou ve vjezdu pod střechou-ale za 5 vteřin mě to zase chvála Bohu přešlo….
Maya -krásnej obraz,zrovna onehdy jsem na tebe myslela,jestli furt děláš obrazy?klobouček dolů,né klobouček nééé,kšiltovku,tak:-)
Čajíku-jako,hele,mám tě ráda,ale púrostě,jestli tam kde jsi dnes šla lilo tak jak u nnás-zešikma a vichr-celá zastřešená terasa mokrá nechytlo to akorát postele a pelechy u zdi-tak jsi prostě blááázínek!!jakko jo-heslo-Není špatný počasí,jen špatný oblečení-znám,ale……když je něčeho moc,tak je toho moc:-)))
Kimi-ty seš chudáky-jak by řekl Martin,uf tohle teda,lity,lity….posílám foukity fouk-at potvůrka přestane rychle bolet!
Kachna-taky mazec s mužem….taky chudaky….:-(,nic nepsalas a stejně..
Fifi-celý den na tebe myslím…..