Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
myslím na troldíka, pokud to musí být, at odejde v klidu. goli to má podobné, srdíčko v takovém stavu, že každý den může být poslední. a mě se dnes podařila věc – ráno jsem šla ke kontejnerům, brkla jsem o mřížku v chodníku, spadla jsem na kolena a levým ramene na betonový obrubník. nemohla jsem se zvednout, tak jsem volala o pomoc. naštěstí v protějším domě na balkoně byl chlap, tak požádal paní jdoucí po chodníku, zda by mi nepomohla. ta přišla sama mi nedokázala pomoci, tak zazvonila na sousedy a omluvila se, že spěchá na autobus. sousedé mě zvedli, přinesli židli a zavolali záchranku, protože levačka nepohyblivá a příšerně bolavá, levé koleno modré a odřené. v nemocnici mi ruku i nohu zrentgenovali, noha jen odřená, zato pažní kost pod ramenním kloubem zlomená. operace prý vzhledem k mému zdravotnímu stavu není možná, tak jsem dostala na 6 týdnů ortézu a nařízen klid. volala jsem to synovi, zařídil mi pomoc ze zdejší charity. už se mi ozvali, tamní sestřičky mají skvělou pověst. chtěla bych chodit pokecat, ale levá ruka, kterou potřebuju na psaní velkých písmen mi to bolestivě komplikuje. to je vidět i na tomto psaní – vám to asi vadit nebude, ale v heslech velká písmena musím. prosím o palcodržení, at to přestane bolet. spoustu analgetik nesnáším, dostala jsem novalgin, tak si moc přeju, aby zabral.😢😩🤦♀️