Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
tak dnes ranní-naházet pečivo+koblihy,donuty-2 hodiny-skro 4 palety a na třech z půlky záviny….,takže vezmu bebdnu,přendám,vezmu,přendám z palety na paletu protože pod tím je něco co se vejde…kolegyně pekla dělala mražák-já po 10 minutách fest spocená….v podstatě bych se mohla asi každých dest minut převlíkat…,no pak kasa….a v pl druhé dom…teda do lékárny,kde jsem si koupila na hrudník olej,protože jsem vysvětlovala lékarnici,že kašel ani moc nemám,ani nemám ž co kašlat,ale že mě bolí nna hrudníku,říkala jsem jí,že to mám asi jak vlastně su v tom mokrým-ono to teda za chvilku uschne,ale stejně-tak mám za 280Puressentiel baume de masasage-na hrudník a záda,jako ptala se jestli se pak nemůžu převlíct-no jednak na to fakt není čas a jednak bych se převlíkala za den xx krát,no taky jsem jí teda říkala to noční pocení+návaly horka přes den,jinak piju průduškový čaje,a sáčky jsou erdomed do vody/čaje…
vycházka-ve čtyři hodky s Betty a mou dvojkou zahradou směr polama k rybníčku,tam u rybníčku jsem hodila Žerykovi míček do vysoké husté trávy-takovej oranžovej pidi míček,co měly vždycky problém najít i když ho viděly….no tak ted jsme to v tom vichru vzdaly,hledaly jsme 3-já a Žeryk,trochu Dafi,nakonec smůla tráva hustá vysoká,v tom vichru bez šance,koupí se novej,co už…tak od rybníčku dědinou dom,zapálit svíčku na hrobečku-vichr ultra mega fest…..
PetraK-nemáš zač,to je jen tak….
jinak držím palce při dalších stavebních pracech…
joooo a jak vůbec víš že je to jako ode mě vlastně?????
Maya-aha tak mikina by se vešla,tak to jo….,a ze silnicí u vás teda masakr,kocourkov hadr…