Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Maya
tak jasněěě, že taková lékařská prohlídka by mi nevadila 😀 😀 😀
takze u nas se muze asfaltovat i v prosinci 😀
???????????? hele………jako tohle už je fakt celý moc divoký teda . Já myslím, že to nakonec odloží na jaro.
MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOO – DĚKUJU ZA DÁREČEK. MOC SE TĚŠÍM, AŽ SI POČTU. ZATÍM JSEM STIHLA JEN TO MILÝ VĚNOVÁNÍ. Není prostor, čas a síla. Až přežijeme zítřek a sobotu – to ještě budu vozit kamení a budu ho sázet za tu nově postavenou zeď a to bude šichta teda, tak pak, pak se na chvíli nadechnu a podívám se, chci si to užít a mít na to klid. Ale udělalo mi to velkou radost, díky moc.
A UZDRAV SE BRZO. nestálo by za to začít se vždy s podzimem dotovat echinaceou? Kapky jsou moc fajn, a tyhle mám odzkoušené:
klidně si je objednej už teď a začni si kapat, urychlí to uzdravování a posílí imunitu a ber je potom dál.
Fifi
Aaaauuuvajs, doufam, ze se ti to nejak nepotento
naštěstí fakt dobrý, jsem překvapená, čekala jsem právě, že nějakej průser bude. Nebylo to jako extra množství, ale šplíchlo to dost a na několik míst po ruce, vidět to je jen na jednom místě, kde toho bylo nejvíc, ale nezlobí to, v pohodě to je. jsem ráda, protože te´d by se to fakt nehodilo, do večera mám na ruce stavební rukavice, dělám s bordelem – beton, kamení, takže……. má mě někdo rád, že to bylo jen takhle.