Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

MirkaD

tak pondělí-pondělí po uklizení baráčku a ležingu odpoledním došla po dlouuuuuuhatááááánskééééééé době návštěva-která se sama přihlásila!!!!!!!!!!!že se staví!!!!moje kamarádka knihovnice,co jsem tady xxx milionkrát psala,že prostě-se idíme málo,nemá čas-přitom jedna dědina,tak krm toho,že u mě byla párkrát,když jsem měla neschopenku v létě,tak ted se přihlásila,že by se stavila!tak došla přd 4 a odcházela v sedm-to jsem ji šla doprovodit ze psama,bylo to fajn odpoledne i pokec i psi měly radost že došla a já mega radost
    no už v pondšlí večer se Dafi táhla při doprovodu kamarádky…a v úterý,kdy zase v noci chodil+byl v noci fest vichr,tak bylo vidět,že jí není dobře-nevím,jestli někde něco sežrala???
    tak ráno jsme v úterý šly vratama kousek mezi pole,já pocvičila s Žerykem trochu,mezitím chovala Dafču a šlo se dom,doma ýdibc uklidit-prach,wc,koupelka a a šlo se hají a čtení,v poledne dojela bývalá kolegyně od Olomouce-šla jsem s ní dát vyčurat psy kousek před vrata jen k zastávce a zpět-oba psi mega radost-druhá návětěva běhen 2 dní!kamarádka dovezla domácí med,jabka,ořechy,pokecaly jsme,tatkovi ty ponožky s tvarůžkama,co má otec Martina-takže tatka má Mikuláše:-),a za 2 hodky kámoška v lijáku odfičela a my do večera VŠICHNI I MARTIN leželi a čučely na pohádky,večer jsem šla vyvenčit pjsánky a hají…
    v noci 3 krát mokrá,během pár minut,s tím,že mě bolí na průduškách od pondělí a zase dělám kuckyty kuckyty -doslova,tak od pondělí jím sáčky na kašel,dnes koupený čaje na průdušky,v noci teplta 36,2
    z postele sauna,koupaliště v jednom,ale to mám v podstatě už celej podzim,+děsný návaly horka přes den-vždycky z ničeho nic xx krát za den šííílený vedro,taková vřelá deka,a v noci se strášně furt potím-peklo,furt se v noci překlívám,umývámuž su z toho unavená…
    dnes ráno kousek ze psama,pár cvků s Žerykem a mezisměna…
    v práci-debilních pár zákazníků +debilní kolegyně…ehm-to říct jinak nejde-jedna z těch 2 nových…hrozně se s každým vykecává,ale mega moc…pak má storna,nedá si nic říct…když něco dělá blbě,tak hlavněaby ona nedostala…peklo…
    Martin odpo chvilečku ze psama,večer na mě čekl s něma před barákem,tak jsem nikam nemusela,dala jsem si fazolky a du hajat…

PetroK-jako takhle…3 pavouci na záchodě,nějaký v chodbě,much se nemžeme zbavit a furt na mě lícou a lezou mě po xichtě,s vany furt lovím pavouky,a když se na mě ráno začal pavouk spouštět-tak jsem si říkala,že mě ta příroda už dost sere…všude milion pidi mušek….:-()
    ptáčky krmí rodiče i my…

Maya-o mikině vím,bojím se,že se nevleze do pračky?