Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak dneska jsem fakt kantáre. Z práce jsem vypadla v půl třetí a do osmi jsme dřeli jako koně, podařilo se mi se dvakrát přizabít z toho jednou jsem fakt myslela, že budu plakat, ale to jsem si schovala až na večer, kdy se mi při vaření, protože jsem pochopitelně pospíchala, podařilo si na ruku z hrnce hrcnout rozpálený olej. To už jsem opravdu plakala. Tiše . Do dřezu s nádobím, kde jsem si chladila ruku. Každopádně dneska žiju, chodim a musím chodit, protože dneska mě čeká druhá runda – budu nakládat a vozit kamení, písek, hlínu a ukládat to tam, kde bude potřeba. Ruka bez puchýřů, zaledovala jsem ji tak, že mi mrazem skorem upadla, nalila na ni alpu a šupla ji zpátky pod vodu. Zabralo to!!

černej čaj

a to asi neni plan prirody.
    jenže nic z toho , co se tady děje a co máme na svědomí nebyl nikdy plán přírody. příroda měla všechno dokonale seštelovaný a my kreténi to totálně zničili. Takže teď jen můžeme zkoušet trapně brzdit. když vychcípají ptáci a vono už se to děje, tak přijdou na řadu další druhy, všechno, všechno je na sebe od tý nejmenší částečky navázaný. a my už ty nejmenší částečky zdevastovali.Přikrmováním rozhodně nezpůsobíme, že ptáci budou přemnožený. Toho se opravdu není třeba obávat. Ono v zimě – to si v tom článku pisatel neuvědomuje- spousta toho, čím se ptáci přirozeně krmili – lidi už taky zplundrovali, místo přirozenýho prostředí máme spoustu asfaltu, výrobních hal, dokonalých zahrádek u paneláků na placato a ty keře a zdroje přirozené potravy chybí. a to nejen v zimě. O včely se postará člověk, ty naopak ubírají pyl běžnému přirozenému hmyzu. Naše včely, to jsou v podstatě krávy – uměle chované zvíře pro náš užitek. Ptáků, kteří se živí včelami mnoho není, takže rozhodně nehrozí, aby je ptáci vyhubili.

Já už mouchy nezabíjím- ba je vlastně cíleně krmím. Je jich prostě málo. A to i u nás, kde jsme opravdu na vesnici a za zády mám pastvinu s krávama a za silnicí dvoje pastviny s koňma. Mouchy nejsou. Ani vosy nezabíjím. Je jich málo.