Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

cernej caj

PetraK
    Ja jen pisu, ze kdyz nemaji v potrave prirozene dost tak nakoonec je budes miset zivit PORAD a to asi neni plan prirody.

Nemluvim o tom, ze clovek nechce, aby ptaci trpeli a aby jich ubyvalo, proto je krmi, ale poukazuju na to, ze pokud dochazi ke zmene prirodnich pomeru a nektery druhy tim budou hynout, tak umely prikrmovaji jen konkretniho druhu asi neni reseni… navic pak budou prembozeni a hmuzy bude ubyvat jeste vic, protoze umele premnozovany ptaci sezwrpu i ty zbytky co pritoda potrebuje na opilovani…

Ja nerikam, ze prikrmovat je spatne ale poukazuju na to, ze to nemusi byt tak jednostarnny, protoze se tim rozrusuje ta rovnovaha ve svete prirody jeste vic.

Az nebudes mit zadny opilovaci vcely pac je sezraly premnozeny odkrmovany ptaci, budes v situaci zabij bobra, zachranis strom.

Ps: ja su teda zabijak much a mucholapku kazdy leto davam a kazdy leto me muchy prudej stejne jako za mlada.

Maya
    A planujes jit do placene verze? 😀

Ja rano 30 minut sekera pac nekdo sundal na krahu brna kde to nejde objet a je tam uzka silnica cloveka, takze sem nastesti mela knizku, cesta dnes hodina a pul do prace:D