Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023 Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak jsem fčéra vozila písek a betónovala, moji drazí. Bolejí mě zádíčka.Spala jsem jako mrtvolka 😀

černej čaj
    A to je ten problem, proc udrzovat umele na zivu ptaky, ktery se sami nedokazou uzivit, protoze nemaji co zrat? Kdyz je malo hmyzu, automaticky s tim jde ubytek ptaku a az bude hmuzy vic, prijde zase rozmnozeni. Popupace sama prirozene reaguje na ne/dostatek potravy.

čajíku – ale tohle není sezónní výkyv. Hmyzu obecně valem ubývá, takže – chceme aby valem ubývalo i ptactva? Rovnováha už je dávno, dávno rozkopnutá. Když těm ptákům nebudeme pomáhat – tak prostě nebudou, že nebude hmyz za chvíli to je první krok. Vezmi si, když jsi byla malá, musela být venku o prázdninách na stole flaška s pivem, nebo limoškou, jako lapač vos a co jich tam vždycky bylo. A kde máš vosy dneska? Ešínek už by se nemusel bát. Nemáš mouchy – nepotřebujeme mucholapky, protože prostě nejsou – a přiznám se, že já jim trošku pomáhám, aby byly, stačí nechat k dispozici někde kousek masa, aby se měly kde líhnout. Není hnůj, kde se dřív líhly mouchy. Divím se, že vůbec ještě jsou vlaštovky, co žerou mi není jasný. Můry- co jich dřív bylo, se nedalo venku sedět v altánu na chalupě, aby se tam mohlo svítit při jídle nad stolem, protože jinak to padalo do jídla.Dneska? Motýlů, co jsme jich měli na zahradě, modrásky, otakárka fenyklovýho dokonce. A dneska? Jsem ráda, když vidím dvě babočky pohromadě. Ne, to opravdu není o tom, že letos nebo dvě sezóny hmyzu málo a pak se to vyrovná. Tohle už se totiž nejspíš nevyrovná. Zasáhli jsme velmi moc.

Zlatka
    Hlavně že při spadnutí toho krechtu se vám nic nikomu nestalo .

jo, přesně. spadlo to přes noc,měla jsem hroznej strach o Mousese, protože jsem ho nikde neviděla a malovala jsem si katastrofický scénáře, jak ho dole pod tím najdou. Ona ani ta fotka není úplně vypovídající, je to takový placatý, v reálu to bylo o něco ještě horší.

Taky vůbec nevím dárky, vůbec, mám čtyři drobnosti pro Brtnika ale žádnou bombu Bontonu. On to má jednoduchý – protože vím, že nemá kapacitu, udělala jsem letos to, co nikdy- jsem si objednala to, co se mi líbilo. Neviděla jsem to, vyzkoušela jsem to se zavřenýma očama, on řekl, že pěkný a pak to schoval 😀

Fifi
    Teda fuj, slusnej sesuv, jak psaly holky, este ze pod tim nikdo nebyl. Voser a prace navic… Nebo to tak treba melo byt, abyste meli fungl novou, bezpecnou zed, treba by se to sesouplo casem stejne?

jo hustý to bylo, ani se mi už nechtělo brečet. To až potom v kůchni, kdy jsem navrhla Brtnikovi, ať zrušej plán toho, co přijeli kluci dělat – kopat škarpy na hromosvod, életriku a rozvod vody po zahradě – a a vrhnou se tady na to, protože jinak zdechne. Nechtěla a já ho chtěla už zavraždit, pak jsem ho poslala kamsi a šla mlátit hrncema. Když mi pak řekl, že jo, že to udělají tak jak jsem navrhla, fakt se mi hrozně ulevilo. Ta zeď by se stavěla tak jako tak – už pro ni byl vykopanej i rigol pro základ a nakoupený ztracený bednění , protože to se zpevnit a postavit nově muselo, ale tohlee byla čára přes rozpočet, no. Ale co už, od včera máme základ a první řadu ztracenýho bednění zabetonovanou. Moc držte palce fšicí, ať to šécko klapne a teď v pátek , ať nám přivezou suchej beton a my to zvládneme ve dvou vybetonovat. bude to šichta.