Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Petrs01
oká, tak to nějak vychytáme – hele -můžu vám to nechat v přepravce, hodíte nám jim potom? Nebo to chceš do papírtašky? Dám k tomu i pytel se slunečnící, že aby holky neneadávaly.
Nikdo další by se tam asi nevešel si tak myslím. A byla to fakt šichta.
černej čaj
náš krecht je zděnej, je to zapuštěnej sklep na zeleninu, kompoty a tak. Máme tam i vodárnu. mrkev mi tam vydrží celou sezónu.
Maya
ty vado tak to je výborný, chudáci známý. To mi máme aspoň výhodu, že už je to teda vevnitř, že se tam bude topit, tak snad nás ten mráz nedožene – navíc oni musí čekat dýl. Já doufám, doufám, že snad příští víkend – ne tenhle co bude, to musíme betonovat tu zeď, co stavíme, ale až ten další, se k tomu dostaneme. uvidíme.každopádně je mi jich teda líto. tohle je hodně velká čára přes rozpočet a hlavně, žes jim to teda řekla. Jinudy to , předpokládám, přijet to velký auto nemůže, co?
edit – posuny času mě naštěstí nic neříkají, já to beru, jak to jde, to je možná?? výhoda toho, že se o čas vůbec vlastně nestarám.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.