Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Je tu někdo.
Vyřízená JÁ. vlivem počasí se nám zhroutila stěna u krechtu.
Štěstí v neštěstí bylo, že tam byli hošíčci. takže sice původní plán se nesplnil, ale aspoň se mi podařilo přesvědčit Brtnika, aby od toho původního plánu upustil a vrhli se s klukama na tohle, protože jinak by u toho už opravdu zdechnul. Ajá málem zdechla z toho, že můj návrh neposlechne, stejně tak jako, že neposlechne, protože nebude chtít nikoho o víkendu otravovat, aby poprosil o přistavení ještě jednoho kontíku, protože jeden kontejner byl málo. Bylo to na dva. takže jsem aspo%n vařila, uklízela a dělala support, protože abych se tam motala ještě já, to už nepřicházelo v úvahu. tak jsem včera večer aspo%n Brtnikovi pomáhala s betonováním základů zdi nové.
Petrs – prosím přijet až s tmou, protože do tý doby na Vás nebude čas, jedeme z práce dřív, musíme pro kamení a betonovat a pak musím se psama ještě, takže až fakt co nejpíozdějš. V kolik je pro vás nejpozdějš? A nebo taky vlastně – můžu jen nespolečensky předat ty ořechy a vyhodit vás obratem bez kávičky. 🙂