Fóra › Ostatní › Kecací zvláštní podzim 2023 › Odpověď na: Kecací zvláštní podzim 2023
Čajíku-Čárlínek se řídí heslem-neukradneš-nemáš:-)
Dafina se tím řídí celoživotně….
se cvičením-no,pokud nejsu marod-nachlrzení/nebo nescopenka,po operaci jsem taky dlouho necvičila,tak 2-3 krát týdně se snažím-A JAKO FAKT MĚ TY ZÁDA PAK ŽDIBEC MÍN BOLÍ,NEBO VŮBEC,
pokud mě teda nebolí moc,jakože moc,to bud cvičení nepomůže,nebo necvičím,že je to ve stadiu sotva lezu,
ze cvičením na tyči tě chápu,že ráno nejsi protažená-já to tak mám ze cvičením na záda ,když mám mezisměny-ráno necvičím,protože bych musela vstát dřív a cvičím po vycházce,nebo projítí,NEEXISTUJE,ŽE BYCH VSTALA A ŠLA CVIČIT!,
to nejde,takže před mezisměnou to nejde,bych musela stát o něco víc dřív,a nacpat cvičení po vycházce,což už bych byla nervní,hlídala čas a tak….prostě blbost-bych se neuvolnila,no a po práci su vyfluslá,sotva lezu,najím se,jdu chviličku ze psama,a pak cvičit po večeři a kafe?v osm večer?
no takže když mám mezisměny tak necvičím,prostě to tam nenarvu,ráno i kdybych vstala dřív a cvičila po vycházce tak už bych byla vystreslá,že bych hlídala čas,ztuhláá v křeči,a večer su stahaná,skočím na pidi chvilku ze psama-vyvětrat mozek,najím se+kafe-a to pak cvičení vychází na 8 večer…..tak cvičím ve volnu,a když mám na odpo tak po vycházce,a po ranní tak večer po vycházce,
a třeba nehrozí,že bych vylezla odpo,ve volnu a šla cvičit…vždycky předtím jdu chvilku ze psama,abych se protáhla,po vycházce se donutím…
a jooo su šikovná,že cvičím-ale,se sladkým nejsu šikovná vůbec teda:-))